Ethereum.net ( SCAM )

Başlatan buzz, 04 Ocak 2017, 18:39:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crazyman

6000 gwei 6 satoshi ediyor saatte 500 satoshi veren faucetler var ve bu sitenin 0.02 etherde ödeme yapmasıda garanti değil.

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

alex219

Alıntı yapılan: Crazyman - 08 Ocak 2017, 12:48:27
6000 gwei 6 satoshi ediyor saatte 500 satoshi veren faucetler var ve bu sitenin 0.02 etherde ödeme yapmasıda garanti değil.

6 değil 60 satoshi yapar. faucet anında ödeme yapıyor. sadece ödeme yapılan yer ki bunu bitcoin faucetlerinin ödeme yaptığı faucetbox benzeri yerler gibi düşün 0.02 limit koymuş. yani toplayabilirsen bu limiti ödeme garanti.  ($$)
birde 6ooo gwai minimum rakatm. ben 50000, 20000 falan da çok gördüm

Crazyman

6000 gwei = 600 ether yapıyor. 600 ether 6 satoshi yapar.  ;)

alex219

Alıntı yapılan: Crazyman - 09 Ocak 2017, 09:26:40
6000 gwei = 600 ether yapıyor. 600 ether 6 satoshi yapar.  ;)

hadi ya öyleymiş cidden  (hydr) sıfırlar sıfırlar .. ee o zaman bunla uğraşılmazmış  (prt)

buzz

hesabınızı yapın hangi altcoin kendinize uygunsa ona yönelin arkadaşlar.tabi illa ki alternatif bir şey arıyorsanız.yoksa bitcoin ile karşılaştırdığınızda hepsinin fiyatı düşük, bitcoinin yanına yanaşabilen yok ki piyasada  :m
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

buzz

yaklaşık 0.001 kesinti ile ethfaucet.net ten ethereum ödemesi alındı

kanıtı spoiler içinde paylaştım.microwallet türü bir site olduğu için kanıt konusu açmıyorum
bu konuda geçen sitenin gönderdiği ödemenin toplandığı siteden gelen ödemedir
ethfaucet.net in ödeme yaptığı belli olsun istedim
paylaşım hatalı ise kaldırılabilirabilirsiniz @kazims

ödeme kanıtı spoiler da olsa yasaktır.
kanıtlara konu açıp buraya linkini yapıştırın.
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

sagokey94

Bol Kazançlar  (ok) Ethereum işine girmekte fayda var gibi gözüküyor metizer'den sonra buraya akın edicem  :g

ritola

Balance kısmına girince sayfa açılmıyor. Acaba ödeme aldın mı bu aralar.

maximilyanus