Yatırım Siteleri Hakkında Bilgi ve Yardım

Başlatan 1601yy, 07 Ocak 2017, 02:09:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

investor42

Arkadaşlar yatırım için takip ettiğiniz monitor sitesi varsa paylaşabilir misiniz? Malum hepsine güvenemiyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cdemir

Merhaba arkadaşlar. Bende tavsiye istiyorum. Razzeleton.xabo.skyleex. hep son aylarına denk geldim. Zarar ettim.1000 dolarım daha var siz olsaydınız ne yapardınız aylık para almam lazım.suan tna da 1000 euro yatırımım var oda sallantida olduğundan yeni yer veya yerler arıyorum. Şimdiden tesekkurler

Mucahid

@cdemir

Merhabalar. :)

Şu an forumda uzun süre ayakta kalan pek sistem kalmadı.Razzleton admininin yeni sitesi empire big capital var onu deneyebilirsiniz.

TNA tarzı olarak myadsino var.Ödemeler kısa sürede tamamlanıyor.

cdemir

Neutron

@cdemir  @Mucahid reklam yapıyor gibi olmayayım ama Razzleton kullandıysanız Biksbit e bakabilirsiniz Razzleton nun mücevherli versiyonudur çok benzer yatırım planları vardır Site 1 yıldan uzun süredir açıktır
Buda konusu https://www.gelirkapisi.com/hyip/biksbit-net-340-gunluk-site-10$-hediye/
Not: Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir Konuyu incelemenizi tavsiye ediyorum

mahmutabi

@cdemir hocam evobinary  forumda uzun süredir var ve ödemeler düzenli. İlginizi çekerse inceleyin derim.

leylametin

Yazının tamamını büyük harfle yazmak yasaktır.

yatirimci

uzun zamandır gelir kapısı olsun ve yurtdışı yabancı sitelerden çok şey öğrendim kendi adıma bazı konularda tecrübeyi tecrübe etmemek lazım,  bu sayede bir çok insan belli bir tecrübeye kazandı bazısına biraz daha pahalıya patladı :)  prensip olarak unutulmaması gereken nokta şu ne kadar yüksek kazanç = o kadar yüksek risk başka parametlerlerde var elbet zamanla insan öğreniyor pişiyor, bol kazançlar şimdiden

Mucahid

@cdemir Önerdiğim empire big capital scam olmuş.Bilgin olsun.  :y

breakheart

bu konuda yeni gördüm, güzelmiş. yardımlaşma yapabiliriz burada.
kesinlikle çizgi film karakterli sitelere yatırım yapmayın. 1 ay dayanmıyorlar. en güzel reklam tıklamak risk yok. bedava para :)