DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ONLYBLUE

https://www.gtb.gov.tr/duyurular/detay-maxinet-denetim-sonucuna-iliskin-basin-duyurusu

Müdür sen daha neyi savunuyorsun bu şirketle alakalı.Gümrük ve Ticaret Bakanlığının açıklamasını okumadınmı.Resmen piramit sistemi diyor bakanlık.Rakamlar ortada.Vatandaşdan16 milyon dolar para toplamışlar.3,5 milyon dolar digital reklam geliri elde etmişler.Yıllık 57 milyon dolar ödeme taahhüt etmişler.Cebindenmi ödüyecekler taahhüt ettikleri bu parayı.Hala haber bekliyoruz diyosun.Haberimi kalmış...

gurkan05

Alıntı yapılan: ONLYBLUE - 13 Nisan 2018, 23:34:50
   https://www.gtb.gov.tr/duyurular/detay-maxinet-denetim-sonucuna-iliskin-basin-duyurusu

Müdür sen daha neyi savunuyorsun bu şirketle alakalı.Gümrük ve Ticaret Bakanlığının açıklamasını okumadınmı.Resmen piramit sistemi diyor bakanlık.Rakamlar ortada.Vatandaşdan16 milyon dolar para toplamışlar.3,5 milyon dolar digital reklam geliri elde etmişler.Yıllık 57 milyon dolar ödeme taahhüt etmişler.Cebindenmi ödüyecekler taahhüt ettikleri bu parayı.Hala haber bekliyoruz diyosun.Haberimi kalmış...

Hocam savunduğum bişey yok. Ofis hala açıkken gitti diyemem. Kapandığı an yazarım scam diye.  Haber aldığımız yerler var. İnternette yazanlarla hareket etmiyoruz.

breakheart

Ofsin açık olması scam olduğunu engellemez. ödeme yapılmıyorsa adı scam olur.

amirim

amerikanın oyunu..... SCAM değil lütfen yatırıma devam edin....çünkü ofis açık hala üye alıyorlardr... fırsatı kaçırmayın derim....

Ogun6034

Arkadaşlar Şuan sadece detay değil Türkiye de ki birçok firma inceleme altında bunun yapılmasını ben uygun buluyorum çünkü Network marketing yapılacaksa bundan sonra devlet kontrolünde ve devletin takip ettiği sürekli incelediği firmalarda yapılmalı. Şuan ortalık tamamen Network çöplüğüne dönmüş durumda herkes kendi firmasını savunuyor şirketler patlayınca bizde bilmiyorduk moduna giriyor. Gerekirse 2 ay daha ödeme yapmasın ama sağlam şekilde incelensin ve zaten söylediklerinin arkasında ise bu incelemelerden alnının akı ile çıkacaktır. Ben detay gibi kurumsal bir Network firması ilkkez görüyorum inşallah bunlardan sıyrılıp yoluna devam etmesini umuyorum. Şuan burda Şuçlu  aramak yada erkenden scam haberleri yapmak mantıksız bekleyeceğiz ve hep beraber göreceğiz eğer scam  olursa hep beraber scam diye bağırırız. Şuan pramid olarak adlandırılması normal çünkü bu konuda  düzgün bir kanunumuz yok. Tavsiye kazancı modellerinin hepsine Pramid diyor devlet. Sistem olarak alt alta eklemek buna benzese de Network marketing içerik olarak bir tavsiye pazarlama stratejisi oldugunu hepimiz biliyoruz.

kazims

konu şimdilik kilitlenecektir

scam olduğu kesin gibi

bakanlık dava açmış

daha ne olacak

ama nihayi karar çıkana kadar konu kilitli kalacaktır.

yoksa tartışmalar uzayacak istemediğimiz bir yere gidecek konu

o zamanda iyi olmayacak

ayrıca konu önerilmeyen kısmına taşınmıştır.

kazims