DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkan05

Alıntı yapılan: cmgngr - 22 Şubat 2018, 01:02:13
İlk paket alımında sistem içindeki para kullanılabiliyor mu?
Hayır. ek ve paket yükseltiminde kullanılıyor

paloco

paketler süresizmi birde adamlar 72 bilgisayarla ayda 52.600 tl kazanıyormuş en fazla günlük max kazanç 14 dolar değilmi ?

gurkan05

Alıntı yapılan: paloco - 26 Şubat 2018, 19:20:01
paketler süresizmi birde adamlar 72 bilgisayarla ayda 52.600 tl kazanıyormuş en fazla günlük max kazanç 14 dolar değilmi ?

Paketler 1 yıllık. 72 farklı pc ile 1 ip ye 6 pc olmak üzere sistemlerini kurmuş olabilirler. Hepsi tek ip oldugunda şirket hesapları kapatıyor.

hrnchn

Millet olarak kandırılmaya ne kadar müsaitiz.. Bu ve bunun gibi sistemler saadet zinciri ve bizler bunu göremiyoruz..İlk başlarda sisteme girenler kazanıyor onların gazıyla sazanlar oltaya takılıyor.. Kendi bünyesinde AR-GE yalanları Türkcelle anlaşmamız var yalanları ile vatandaşı kendilerine bi şekilde çekiyorlar..Ödeme alan ve kendisine ilk başlangıçta kesilen faturalar ne olarak kesiliyor..Vergi numarasından inceleyin.. O kadar işi yapabilen bir şirketin çalışanı yok.. Ortağı yok..Tek sahibi var... Sorun bakalım  devlete kaç para vergi ödemiş... Vergi adı altında sizlerden para alıyor araştırın bakalım devlete kaç parasını ödemiş..detaylı bilgi isteyen özelime yazabilir...paranızı sokağa atmayın.. siz burada paranızın peşine düşerken Al... TE..... bi yerlerde keriz parası yiyiyor olacak  (zopa) (zopa)

gurkan05

Alıntı yapılan: hrnchn - 28 Şubat 2018, 11:28:15
Millet olarak kandırılmaya ne kadar müsaitiz.. Bu ve bunun gibi sistemler saadet zinciri ve bizler bunu göremiyoruz..İlk başlarda sisteme girenler kazanıyor onların gazıyla sazanlar oltaya takılıyor.. Kendi bünyesinde AR-GE yalanları Türkcelle anlaşmamız var yalanları ile vatandaşı kendilerine bi şekilde çekiyorlar..Ödeme alan ve kendisine ilk başlangıçta kesilen faturalar ne olarak kesiliyor..Vergi numarasından inceleyin.. O kadar işi yapabilen bir şirketin çalışanı yok.. Ortağı yok..Tek sahibi var... Sorun bakalım  devlete kaç para vergi ödemiş... Vergi adı altında sizlerden para alıyor araştırın bakalım devlete kaç parasını ödemiş..detaylı bilgi isteyen özelime yazabilir...paranızı sokağa atmayın.. siz burada paranızın peşine düşerken Al... TE..... bi yerlerde keriz parası yiyiyor olacak  (zopa) (zopa)

Uyarın için teşekkürler. Biz burada her yatırımın riski oldugunu söylüyoruz zaten. Buraya gelip bu işlere girenler ömür boyu buradan geçinecegini düşünmüyor. Yazarken bunlarıda düşünün ve kanıtlarıda paylaşınki görelim .

hrnchn

Yatırım da kaybetmekte var kazanmakta.. Ben dediklerimin hepsini ispatlarım..İnsanları buraya çeşitli vaatlerle çekenler  anlaşma yaptığı firmalarla sözleşmelerini eklesin onları görelim..Özellikle Turkcell le yapılanı.. Yada arayın Turkcell in merkezini sorun anlaşmaları varmı.. AR- GE çalışması yapan çalışanları yada şirket çalışanları kimler bi açıklayın bakalım... Vergi numarası almakla bu iş bitmiyor..

gurkan05

Alıntı yapılan: hrnchn - 28 Şubat 2018, 14:15:54
Yatırım da kaybetmekte var kazanmakta.. Ben dediklerimin hepsini ispatlarım..İnsanları buraya çeşitli vaatlerle çekenler  anlaşma yaptığı firmalarla sözleşmelerini eklesin onları görelim..Özellikle Turkcell le yapılanı.. Yada arayın Turkcell in merkezini sorun anlaşmaları varmı.. AR- GE çalışması yapan çalışanları yada şirket çalışanları kimler bi açıklayın bakalım... Vergi numarası almakla bu iş bitmiyor..

Turkcelle sözleşmelerinin bittiğini ve bunu dillendirmemek gerektiğini söylüyor şirket zaten.her işte oldugu gibi komisyon avcısı insanlar işini abartarak anlatır . Bazıları garanti bile veriyormuş:) siz şirketin demediği ama sağdan soldan duydugunuz herseyi nasılki gerçekmiş gibi yansıtıyorsanız durum aynı. İnsanların değil şirketin dediklerine göre kanıt sunarak gelmenizi isterim.

hrnchn

Sağdan soldan duymuyorum... Maliye personeliyim.. Burada gördüğüm herşeyi yazamam.. Gördüklerime göre yazıyorum.. Sen ne biliyorsun bu kadar savunuyorsun gürkan kardeş..

gurkan05

Alıntı yapılan: hrnchn - 28 Şubat 2018, 15:03:35
Sağdan soldan duymuyorum... Maliye personeliyim.. Burada gördüğüm herşeyi yazamam.. Gördüklerime göre yazıyorum.. Sen ne biliyorsun bu kadar savunuyorsun gürkan kardeş..

Hocam ben %100 savunmam bi şirketi. Sadece kanıtsız konuşmalar artık cok olmaya başladı. Bilende konuşuyor bilmeyende. Üstünüze alınmayın. O yüzden kanıtları koyun bizde bilelim yeni gelicek üyelerde bilsin. Şirket yanlış yapıyosa belki düzeltir kendini .

husami

Alıntı yapılan: cmgngr - 22 Şubat 2018, 01:02:13
İlk paket alımında sistem içindeki para kullanılabiliyor mu?
paket almadan sistem içinde para nerden olacakki  şuan ödemeler sıkıntısız devam ediyor ben martın 3. günü 2 . paketimi alacam sadece sistem içi biriken dolarlarımla şuan 460 $ var ve 170$ da arkadaş gönderecek böylece 590$ lık 2. paketi alabileceğim ek paket almak yerine yeni üye yapmak mantıklı ailenizden olabilir 6 kişiye kadar kendiniz dahil

buyrun buda yasal olduğuna dair kanıt

Coin Birds kuş al sat para kazan  https://coin-birds.com/?tr=Husami Reklamizle satoshi kazan https://www.coinpayu.com/?r=husami