Hashflare - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 09 Ocak 2017, 23:56:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

inparaka

Alıntı yapılan: tiki93 - 05 Eylül 2017, 14:50:52
hashflare hepsine aynı kesinti oranı uyguluyor ama cüzdandan cüzdana gönderim feesi değişiyor ben coinbase kullanıyorum coinbase kullanıcıları arası ücretsiz gönderim var

Cevabınız için teşekkür ederim. Coinbase hesabınızdan Türkiye'de para çekimi yaptınız mı hiç? Eğer yaptıysanız süreçle ilgili bilgil verebilir misiniz?

ctuka

Alıntı yapılan: tiki93 - 05 Eylül 2017, 14:55:35
eski aldığımız güçler 31.08.2018 tarihine kadar geçerli bundan sonra omur boyu madencilik hashflare sitesinde bitmitir
Bu hamle ile hashflare kendini bitirdi bari iki sene yada 5 sene yapsalardı, hiç bir cazibesi kalmadı.

mrserkaan

hashflareye geçen ay 1000 Usd yatırım yaptım. 1 ay sonra böyle bişey yapması gerçekten adilik. Destek birimlerine yazdım. Dava edip yatırımımı geri çekeceğim diye. Bunu burda yatırım yapan herkes yaparsa düzeltmeye gideceklerdir diye düşünüyorum.

ctuka

Alıntı yapılan: mrserkaan - 07 Eylül 2017, 08:54:44
hashflareye geçen ay 1000 Usd yatırım yaptım. 1 ay sonra böyle bişey yapması gerçekten adilik. Destek birimlerine yazdım. Dava edip yatırımımı geri çekeceğim diye. Bunu burda yatırım yapan herkes yaparsa düzeltmeye gideceklerdir diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum size.

inparaka

Kontrol panelinde şöyle bir duyuru yer alıyor:

"We are currently out of SHA-256 equipment. Due to this, we have temporarily disabled purchasing of SHA-256 contracts."

Ekipmanları bittiği için SHA-256 sözleşmelerinin satışını geçiçi olarak devre dışı bırakmışlar.

tiki93

Alıntı yapılan: inparaka - 05 Eylül 2017, 15:08:20
Cevabınız için teşekkür ederim. Coinbase hesabınızdan Türkiye'de para çekimi yaptınız mı hiç? Eğer yaptıysanız süreçle ilgili bilgil verebilir misiniz?
ben şuana kadar borsa hiç kullanmadım hep başka birine satış yaptım eğer borsadan direk satıp parayı alıcaksanız paribu koinim veya btcturk kullanabilir

tiki93

Malesef kendini bitirdi sistem bu saatten sonra yatırım tavsiye etmiyorum siteye çünkü çok pahalıya geliyor neden böyle bir şey yaptığı hakkında en ufak bir bilgim yok sanırım sistem ellerinde olmayan miktarda satış yaptı şuan sistem sıkıntıya girmeye başladı bunu düzeltmek için böyle bir yola gittiler diye düşünüyorum

tiki93

yeni mail geldi

Dear users,

Today we have some important yet wonderful news to share!

First, we have finished installing new hardware and starting from September 18, SHA-256 contracts are once again available.

Second, after a long break, ZCASH contracts are back online at $2.00 per 0.1 H/s with payouts in ZEC.

And third, we've been working hard optimising our online and offline operations and procedures, which allowed us to lower the prices of the following contracts:

SHA-256 — $1.50 per 10 GH/s;

SCRYPT — $7.50 per 1 MH/s;

DASH — $3.20 per 1 MH/s.

tiki93

bitcoin güç fiyatı 0.01 th 1.5$ olmuştur

smbllr424

Alıntı yapılan: tiki93 - 19 Eylül 2017, 14:15:16
bitcoin güç fiyatı 0.01 th 1.5$ olmuştur
kazandırdıgı miktar genesisteki gibimi..
örnegin şuan genesiste 0.55 ths ile günlük 12 bin stshi geliyor..
aynıysa burası daha ucuz