Hashflare - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 09 Ocak 2017, 23:56:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamilacar

Btc biriktikce kendi kendine güç satın alıyor bunu iptal etmek için ne yapmaliyim

tiki93

Alıntı yapılan: kamilacar - 07 Nisan 2017, 17:55:34
Btc biriktikce kendi kendine güç satın alıyor bunu iptal etmek için ne yapmaliyim
btc bakiyenin orada para çel ve yatırım yap var yatırım yap a tıkla do not re invest seçeneğine tıkla otomatikgüç alımını kapatmış olursun

kamilacar

Bu seçenek açık kalırsa yatırımın üstüne eklerse ileride yine bakım ücretinin cikartilan btcyi geçip sözlesmenin bitme olasılığı var dimi

tiki93

evet malesef öyle bir seçenek her zaman var ama öyle bir şey bütün madencilik sektörünün sıkıntıya girmesi ile olur

kamilacar

Açık kalsin o zaman th büyüsün

Bluxe

Elimde 50 TL'lik btc mevcut. Acaba nasıl bir yatırım önerirsiniz bu siteye ? Pek anlamıyorum btc işinden 50 lira ile en iyi ne şekilde ne kadar kazanabilirim ?

tiki93

Alıntı yapılan: Bluxe - 08 Nisan 2017, 15:42:07
Elimde 50 TL'lik btc mevcut. Acaba nasıl bir yatırım önerirsiniz bu siteye ? Pek anlamıyorum btc işinden 50 lira ile en iyi ne şekilde ne kadar kazanabilirim ?
bu soruyu https://www.gelirkapisi.com/bitcoin/bitcoin-soru/ buraya yazarsan daha iyi olur bana kalsa madencilik ama uzan vadeli bir şey madencilik kısa vadeli işler hep risklidir

tiki93

herkesin sorduğu birşey o ama onun cevabını bende bilmiyorum 1 th 2 gün önce 54bin küsüratlı kazım yapmış dün 47 bin satoshi piyasanın durumuna göre değişkenlik gösteriyor ama 12ile 15 ay arası diyebilirim

tunç

hashflare den mesaj geldi merak edenler için söyleyim. scrypt sözleşmelerin 210 günde dashcoin ise 200 günde parası çıkıyor

ByM

Ödeme kaç günde bir  yapılıyor acaba?