Hashflare - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 09 Ocak 2017, 23:56:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

matmehmet

hocam ben bu gün uye oldum bu sisteme ve 30 dolar yukledim 0.25th/s gücüm var ama ref kısmına baktığıma disabel diyor normal mi bir gün beklememmi gerekiyor o kımın aktif olması için yada özel bişey yapmak gerekiyormu. normalde ref linkini dagıtırsın uye olur vatandaş refin olur anlamadım yardım edersen sevinirim

tiki93

güç almana bile gerek yok ref linki için şuan siteye giremedim sanırım bakım var

matmehmet

aynen site durmadan 500 hatası veriyor

tunç

dün başlayan ve bugün saat sekize kadar süren bir bakım vardı. şuan bakım bitmiş ve siteye giriyor sıkıntı yok

tiki93

hala ref linki ile ilgili sıkıntı  var mı?

tunç

Ben linke tıklayınca veriyor sorun yok şuan

matmehmet

Hocam bi kaç sorum olcak öncelikle reflinkimden bi arkadaş kayıt oldu 37kayıt 1 aktif diyor ve 1.2$  bana geldi ref den . refimiz para yatırdıktan kaç saat sonra bize yansıyor
2)sisitem saat kaçta ödemeleri yansıtıyor türkiye saatiye
3)para yatırırken kod diye bi kısım var bu kısma ne yazılıyor acaba ben yatırırken bişey yazmadım
4) fiş kısmında da kod var ne işe yarıyor
5)ref link kımından yeni oluştur dedim ve bir ref link daha oluşturdum eski reflink hala geçerli demi
6)bide reflink kısımın sonunda disabel yazıyor böle olması sorun değil demi açık olmuş oluyor
7) hocam reflinkimizden biri üye oldu ve yatırım yaptı başka bişey girmesine gerek yok demi ekstradan bu kadar basit değilmi

tiki93

Alıntı yapılan: matmehmet - 08 Ağustos 2017, 17:37:24
Hocam bi kaç sorum olcak öncelikle reflinkimden bi arkadaş kayıt oldu 37kayıt 1 aktif diyor ve 1.2$  bana geldi ref den . refimiz para yatırdıktan kaç saat sonra bize yansıyor
2)sisitem saat kaçta ödemeleri yansıtıyor türkiye saatiye
3)para yatırırken kod diye bi kısım var bu kısma ne yazılıyor acaba ben yatırırken bişey yazmadım
4) fiş kısmında da kod var ne işe yarıyor
5)ref link kımından yeni oluştur dedim ve bir ref link daha oluşturdum eski reflink hala geçerli demi
6)bide reflink kısımın sonunda disabel yazıyor böle olması sorun değil demi açık olmuş oluyor
7) hocam reflinkimizden biri üye oldu ve yatırım yaptı başka bişey girmesine gerek yok demi ekstradan bu kadar basit değilmi

sorularını cevalıyayım

1. aktif demek güç satın almış demek 37 kişiden 1 i güç almış ref geliri alışveriş tamamlanınca yansıyor
2.3:30 gibi yansıyor
3. o kod bazen face sayfsında kampanya kodu paylaşıyor onu oraya yazıyoruz
4.aynısı
5.her site için farklı link oluşturup hangi site daha karlı onu aki edersin
6.ona tıklarsan link pasif duruma düşer kayıt olanlar yansımaz tekrar açana kadar
7.evet o kadar basit bize hemen ref geliri yansıyor

matmehmet

tiki93

rica ederim sorun olursa elimden geldiğince cevalarım