Hashflare - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 09 Ocak 2017, 23:56:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tiki93

profilden cüzdan adresinizi girin 15 gün çekime kapatılıyor adres değişikliğinde

carlsberg

Alıntı yapılan: tiki93 - 25 Kasım 2017, 20:33:44
cüzdan adresinizi ne zaman girdiniz 15 gün oldu mu?
Evet 15 gün bugün yarın olacaktır

UnderWorld

Güvenilikde sıkıntı olurmu arkadaşlar sistem patlama olasılıgı nedir hergün yatırım düşünüyorumda.

tiki93

Alıntı yapılan: carlsberg - 25 Kasım 2017, 22:37:48
Evet 15 gün bugün yarın olacaktır
15 gün çekime kapanıyor güvenlik sebebi ile

tiki93

Alıntı yapılan: UnderWorld - 25 Kasım 2017, 23:00:23
Güvenilikde sıkıntı olurmu arkadaşlar sistem patlama olasılıgı nedir hergün yatırım düşünüyorumda.
hiç bir sistem tam güvenilir değildir benim şuan bu sistemde 700$ civarı yatırımım var sizi üzmeyecek miktarlarda yatırım yapın

carlsberg

hocam bunlar oyalıyorlar insanı dikkat edin 10 gündür yazısıyorum nerdeyse her ayni klasik cevaplar. işte ref inizle ip niz aynı askıya aldık.hesabınızda ayrlarda resim yok ayarlar bölümü boş hepsini doldurdum btc adresimi 25 gün önce girdim şifre filan değişmedim ama hala hesabım askıda. 0.018 alacagım var cekemiyorum...oyalıyorlar gibime geliyor dikkatli olalım en son bir cevap bekliyorum yazdım.. bakalım gene bisey uydurursalar paramı iade edin diye yazacagım bakalım ne olacak...sizin hesaplar kayıt oldukdan ne kadar süre sopnra aktif oldu ve resim adres kısımları dolumuydu hep..ben bunlara nufus cuzdanını bile yolladım hala acilmadı.acilcak gibide değil.

tiki93

Alıntı yapılan: carlsberg - 26 Kasım 2017, 22:21:15
hocam bunlar oyalıyorlar insanı dikkat edin 10 gündür yazısıyorum nerdeyse her ayni klasik cevaplar. işte ref inizle ip niz aynı askıya aldık.hesabınızda ayrlarda resim yok ayarlar bölümü boş hepsini doldurdum btc adresimi 25 gün önce girdim şifre filan değişmedim ama hala hesabım askıda. 0.018 alacagım var cekemiyorum...oyalıyorlar gibime geliyor dikkatli olalım en son bir cevap bekliyorum yazdım.. bakalım gene bisey uydurursalar paramı iade edin diye yazacagım bakalım ne olacak...sizin hesaplar kayıt oldukdan ne kadar süre sopnra aktif oldu ve resim adres kısımları dolumuydu hep..ben bunlara nufus cuzdanını bile yolladım hala acilmadı.acilcak gibide değil.
şuana kadar ilk defa böyle bir olay duydum sitenin kurallar bölümünde aynı ıp yasak yazıyor diye biliyorum açarlar diye 15 gün geçmeden yazmasaydınız keşke belki farketmemişlerdir durumu benim profili zamanında açtım hatırlamıyorum bilgiler güncellenince 15 gün hesap askıya alınıyor ki başkası hesabı çalarsa itiraz edebilmek için

UnderWorld

ponzi gibi duruyor gerçek minig alıp kiralasalar hiç düşünmem 2bin$ yatırırım. suanki yatırım 100$ bana göre cok karlı geliyor. :S

tiki93

genesiste aynı kar durumu var bana gerçek madencilik yapıyorlar gibi geliyor

inparaka

Alıntı yapılan: tiki93 - 27 Kasım 2017, 05:31:57
genesiste aynı kar durumu var bana gerçek madencilik yapıyorlar gibi geliyor

Merhaba, bugüne kadar yaptığınız yatırımı ve kazandığınız btc miktarını paylaşmanız mümkün mü?  (spk)