Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 06 Kasım 2021, 00:12:45
1 gün bile sürmüyor slow çekimde

limite ulaşıp çeken varsa dün bugün söylesin.
Dün gece istedim, 1 saatte geldi ama işin tuhaf kısmı son 2 defadır onay maili yollamadan, ödemeyi yolluyor.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 06 Kasım 2021, 00:12:45
1 gün bile sürmüyor slow çekimde

limite ulaşıp çeken varsa dün bugün söylesin.

odeme gece gelmis :) cok buyukde bi rakam degildi ama sasirtti beni bu kadar bekletince
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

nebu

Ödeme konusunu okuyunca şaşırdım. Neyse ki ödemeler gelmiş. Sitenin mağdur edeceğini sanmıyorum, ama belli de olmaz tabii. @kazims ayılar ne zaman geliyor sence :g

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 06 Kasım 2021, 17:45:53
Ödeme konusunu okuyunca şaşırdım. Neyse ki ödemeler gelmiş. Sitenin mağdur edeceğini sanmıyorum, ama belli de olmaz tabii. @kazims ayılar ne zaman geliyor sence :g

Artık ayısı dayısı kalmadı bu işin. Bir anda inip bir anda çıkıyor. Bakiye bir azalıyor bir çıkıyor.

Ayı her zaman var bu işte. Karını aldın mı atacan cebe.  Çıkaracan bankaya. Ben hanıma yolluyorum hesap açtım. 100 usdt çıkarıyorum kazandığımda. Zamanında yapmadık. Zarar ettik hep. Karı gördük altcoin aldık. O da hep düştü. USDT elinde her zaman olması lazım. Yoksa bu işlerde başarı yakalamak zor.

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

halibo

slow 58k çekimim normal zamanında geldi 8-10 saatte,
bu kazancın 50k adbtc den aktardım %1000 kullanmak için,
burdaki yazıları görünce reward pointleri kullanamadan çekim talep ettim

cangrkm94

anında cekım yaptım  16 saattır beklıyorum.bozulmaya basladı bunlarda.normlde 15 dakıka surmezdı sıteden cıkması

kazims

Alıntı yapılan: cangrkm94 - 21 Kasım 2021, 02:40:56
anında cekım yaptım  16 saattır beklıyorum.bozulmaya basladı bunlarda.normlde 15 dakıka surmezdı sıteden cıkması

Çekime uzağız. Çok düşürdüler çark ödüllerini. RPler azalmasın diye saatte 1 çark seçtim. Ondanda geri dönüş çok kötü. RP ler azalıyor.

Genelde slow çekimde 24 saat içinde yolluyor. Hızlı çekim bilmiyorum. Çok fazla kesintisi vardı hızlı çekimde. Keşke slow yapsaydınız.

nebu

Çekimlerde sıkıntı yok. Geçen hafta otomatik çekim yaptı hafta sonu. Gün içinde hesabımdaydı para ;)