Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Ben  kisa bi ceviriyle anlatayim  . Site diyoki biz her iki catallanmayida destekliyecegiz . Ancak bitcoin gold isimli bi catallanmanin olmasindan emin degiliz . Cunku bitcoin goldu destekleyen hic bir wallet bulunmamaktadir . Bunun disinda   kasimda gerceklesecek segwitx2 buyuk madencilerin destekledigi forka ise tam destek verecegiz . Olasi iki forkdada coinleriniz aynen hesaplariniza yansitilacaktir demis . Dip not olarakda forkdan once cekim ve yatirmalar durdurulcakmis
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

inparaka

sb1299

hiç olacağı yok ama ayrı bir zevk işte.belki loto çıkar diye aklıma geldikçe çevirdiklerimden birisi
[spoiler][/spoiler]

Xibalba

Bu site nereden kazanıyor? Yıllardır açık diye biliyorum. Nasıl ayakta kalıyor?

Bozkurt88

Alıntı yapılan: Xibalba - 27 Ekim 2017, 21:57:17
Bu site nereden kazanıyor? Yıllardır açık diye biliyorum. Nasıl ayakta kalıyor?

Bu hususta bu konu altında bir çok arkadaş yeterli açıklama yazdı. Yine de yazayım site aynı zamanda BTC madencisi. Başka hesapları da bulunduğundan kazandıklarının yanında dağıttıkları satoshi ler çok da dişe dokunur bir şey değil.

Bozkurt88

Alıntı yapılan: sb1299 - 24 Ekim 2017, 06:41:34
hiç olacağı yok ama ayrı bir zevk işte.belki loto çıkar diye aklıma geldikçe çevirdiklerimden birisi
[spoiler][/spoiler]

5.basamaktan 1 kez kazandım. Yılbaşı, paskalya, yortu ve cadılar bayramı günlerinde özel kazançlar sağlayabilirsiniz. Vazgeçmeyin hakkaniyetli olarak dağıtıyor sistem. şartlarını tutturursanız elbet size de çıkar...

Xibalba

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 28 Ekim 2017, 22:26:38
Bu hususta bu konu altında bir çok arkadaş yeterli açıklama yazdı. Yine de yazayım site aynı zamanda BTC madencisi. Başka hesapları da bulunduğundan kazandıklarının yanında dağıttıkları satoshi ler çok da dişe dokunur bir şey değil.

Başka hesapları olması ya da farklı faaliyet konuları kıstas değildir bence. Şöyle ki Sabancı akbanktan kazandığını lassadan veriyor mu? Hayır oradan da kar etme peşinde. Bu site de aynı mantıkta olmalı. Elbet kar ediyor ki açık bu kadar zamandır. Ama nasıl kar ediyor işte?

Bozkurt88

Alıntı yapılan: Xibalba - 28 Ekim 2017, 22:50:15
Başka hesapları olması ya da farklı faaliyet konuları kıstas değildir bence. Şöyle ki Sabancı akbanktan kazandığını lassadan veriyor mu? Hayır oradan da kar etme peşinde. Bu site de aynı mantıkta olmalı. Elbet kar ediyor ki açık bu kadar zamandır. Ama nasıl kar ediyor işte?

:) Bu neden önemli ki? Nasıl kar ettiğini herkes ayan beyan yazsa karlı bir iş diye bir şey kalmazdı sanırım. İki kişinin bildiği Secret olmaz hocam ;)

sb1299

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 28 Ekim 2017, 22:29:00
5.basamaktan 1 kez kazandım. Yılbaşı, paskalya, yortu ve cadılar bayramı günlerinde özel kazançlar sağlayabilirsiniz. Vazgeçmeyin hakkaniyetli olarak dağıtıyor sistem. şartlarını tutturursanız elbet size de çıkar...
şartlarını tutturursanız derken???ne gibi şartlar?elbette sistem hakkaniyetlidir bende hile yapıyorlar demiyorumki.lakin kazanç elde etmek güç ve lotoda spoiler içerisindeki gibi kişiler olduğu sürece bize çıkmaz (d) (d) (zopa) (hydr)
[spoiler][/spoiler]

singulariy

site kazancı gittikçe düşürüyor ilk zamanlar 0.00000224 dı 2 hafta önce 0.00000040 dı diğer hafta 0.00000035 gördüm sonra 34 şimdide 31