Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Herkeze Selam Hayirli Aksamlar ,
Oglen Maili Gordum Ancak Inceleme Firsatim olmadi Iste Oldugum Icin .
@kazims konuyu cok detayli yerime anlatmis . eline saglik kardesim benim .
Hatri Sayilir Bi Kazanci Var . Ki elinizde ne kadar yuksek token varsa o kadar avantijida var . zaten free bitcoinin sayfasina girdiginizde hesaplama adresi birakmislar . ne kadar alirsaniz nelerden faydalanabilirsiniz gibi .
Koinin suan en yuksek hacmi binancede . cilginlar gibi alim yapiyolar desem yeridirde . soyle bi durum var . anladigim kadariyla eger atladiysam affim olsun . bu koini sadece borsalarda bozabilcez . buda gunluk %1de verse %10 da verse satip koini cekmek icin yine borsadan dolayi dezavantajimiz olcak . cunku btcyle cekseniz cekim kesintisi yuksek . doge vs denesek al geri sat vs bilmiyorum bana pek karli gibi gelmedi . birde verdigi bir koin degil token bunu dusunerek alirsaniz riski ustlenmeniz ona gore olcaktir . ben pek sahit olmadim bir tokenin yuksek meblaglara ulastigini . keza FUN tokenin ne ise yaradigini %90nimiz bilmiyor . ( bende dahil )
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 01 Şubat 2021, 21:54:00
Herkeze Selam Hayirli Aksamlar ,
Oglen Maili Gordum Ancak Inceleme Firsatim olmadi Iste Oldugum Icin .
@kazims konuyu cok detayli yerime anlatmis . eline saglik kardesim benim .
Hatri Sayilir Bi Kazanci Var . Ki elinizde ne kadar yuksek token varsa o kadar avantijida var . zaten free bitcoinin sayfasina girdiginizde hesaplama adresi birakmislar . ne kadar alirsaniz nelerden faydalanabilirsiniz gibi .
Koinin suan en yuksek hacmi binancede . cilginlar gibi alim yapiyolar desem yeridirde . soyle bi durum var . anladigim kadariyla eger atladiysam affim olsun . bu koini sadece borsalarda bozabilcez . buda gunluk %1de verse %10 da verse satip koini cekmek icin yine borsadan dolayi dezavantajimiz olcak . cunku btcyle cekseniz cekim kesintisi yuksek . doge vs denesek al geri sat vs bilmiyorum bana pek karli gibi gelmedi . birde verdigi bir koin degil token bunu dusunerek alirsaniz riski ustlenmeniz ona gore olcaktir . ben pek sahit olmadim bir tokenin yuksek meblaglara ulastigini . keza FUN tokenin ne ise yaradigini %90nimiz bilmiyor . ( bende dahil )

Fun token işte.

Hisse senedi gibi elimizde olsaydı Tuvalet kağıdı olarak kullanırdık ileride düştüğünde.

Anca o işe yarar :)

RounderS

@kazims üstadım daha almadım üzülmüyecek bi miktar aktarmayı düşünüyorum gambling token diyor geçiyor en sevdigim olay  O:-)

araştırıp soruşturacagım ve ucuzlamasını bekleyecegim

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 01 Şubat 2021, 22:03:00
Fun token işte.

Hisse senedi gibi elimizde olsaydı Tuvalet kağıdı olarak kullanırdık ileride düştüğünde.

Anca o işe yarar :)

-:)) ole deme bim hissesi guzel kazandirdi 😄😄😄😄
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

RounderS

arkdşlr tokene % 25 kar vermiyor bakiyedeki btc ye % 25 veriyor translaterdin çıkardıgım anlam bu.

kazims

Alıntı yapılan: RounderS - 02 Şubat 2021, 23:46:06
arkdşlr tokene % 25 kar vermiyor bakiyedeki btc ye % 25 veriyor translaterdin çıkardıgım anlam bu.

evet zaten günlük 30 k sth olduğunda bir miktar günlük kar veriyor.

Sadece bu token alındığında fazladan verecek

Token için değil bakiyenizdeki btc için

kazims

SPECIAL OFFER: Get 1% cashback for all purchases of FUN tokens from freebit until the 5th of February!

5 Şubata kadar uzatmışlar. Fun 126 sth şu anda

messo587

ne  zamandır girmiyordum 0,0042 btc birikmiş referans kazancı sanırsam :)

Kamrey

kazims

YOUR TOKENS
PROFIT BTC
PROFIT PERCENT
2,500
0.00002900
+1.01%

@nebu hocam aldık bugün 2500 tanecik

4 çarkı veriyor mu hergün yoksa 1 ay sonra mı verecek