Genesis-mining - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 10 Ocak 2017, 00:54:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tiki93

Alıntı yapılan: tunç - 27 Temmuz 2017, 20:49:31
ayın 21 indeki bitcoin hesaba işlendi. yavaş yavaş sorunu düzeltecekler umarım sorunsuz halledilir
inşallah sistem kısa sürede toplar 21 deki ödemeleri yatırmaya başlamış

EFRATHUS

Selam Arkadaşlar nasılsınız (dns)
sizlerin tecribesine ihtiyacım var Genesis mining'ten Etherium olayını başlattım 0,0015 Btc olunca otomatık olarak cüzdanıma düştü ancak ondan sonra 2 gün coin birikti sonra durdu bir yerde hata mı yaptım veya yapmam gereken birşey var da ben mi atladım
ilginize şimdiden teşekkür eder bol kazançlar dilerim ($$) ($$) ($$)

tunç

Alıntı yapılan: EFRATHUS - 28 Temmuz 2017, 11:12:27
Selam Arkadaşlar nasılsınız (dns)
sizlerin tecribesine ihtiyacım var Genesis mining'ten Etherium olayını başlattım 0,0015 Btc olunca otomatık olarak cüzdanıma düştü ancak ondan sonra 2 gün coin birikti sonra durdu bir yerde hata mı yaptım veya yapmam gereken birşey var da ben mi atladım
ilginize şimdiden teşekkür eder bol kazançlar dilerim ($$) ($$) ($$)
enceki yorumlarda yazıyor site hacklendi o yüzden ödemeler durdu. ama şuan yavaş yavaş ödemelere başladılar yakın zamanda normale dönecek tamamen

tunç

şuan itibarı ile tüm genesis miningte biriken günler yattı. ayın 20 sinden sonraki tüm günler yattı. 2 gün içinde sistem toparladı.

carlsberg

Ben kredi karti ile aldım btc hash 1 ay boyunca birikti sonra günlük ödemeye başladı ama o biriken bakiyemi nasil alacağım btc adresi yazdım ama hala bekleyen ödemelerde.ne yapmam lazım.

https://i.hizliresim.com/VMGllR.png

tiki93

sistem kendisi otomatik  yolluyor diyebiliyorum 1-2 gün içinde gelmez ise desteğe yazarsınız

matmehmet

ödemeler başladımı tekrardan arkadaslar  ben de sisteme yatırım yapcam da

Ümit Korkmaz

Gunluk odemeler geliyor ama cuzdana gondermediler benim odemeyi. Resmi hesaplarinda yakinda duzene girecek demisler

nuru11ah

Arkadaşlar hesabıma göndermeden önce ne kadar ksatığını nerden görebilirim.

tiki93