Genesis-mining - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 10 Ocak 2017, 00:54:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eray965

Alıntı yapılan: tiki93 - 22 Kasım 2017, 22:30:14
evet mantıklı ama şuan burada bitcoin güç satışı geçici olarak devre dışı şuan alınan güç 15.03.2018 tarihinde aktif olucak hash flarede güçler bir yıllık burada bitcoin ömür boyu diğer güçler iki yıllık
ethereum mu alayım bitcoin mi peki ve getirileri ne kadar oluyor

tiki93

Alıntı yapılan: eray965 - 22 Kasım 2017, 22:44:47
ethereum mu alayım bitcoin mi peki ve getirileri ne kadar oluyor
bitcoin 2.05 th net gelir 0.00032534btc eth 2.21mh 0.00001733btc net üretim en sonki üretim değerleri şuan btc 115 günde roi oluyor şuanki değerlere göre ben her zaman btcden yanayım

carlsberg

hemen başlatsa düsünmeden alırımda 15 mart cok uzun bir zaman... söyle 1 ay filan olsa neyse dicemde... ne yapmak lazım bilmemki..

tiki93

şuan sanırım tesis kurulum aşamasında anca o tarihe yetiştirirler diye düşünüyorum bildiğim bütün madencilik sitelerinde btc gücü satışı durdu(hashflare hariç oda 1 yıllık satıyor)

UnderWorld

Alıntı yapılan: tiki93 - 23 Kasım 2017, 22:04:45
şuan sanırım tesis kurulum aşamasında anca o tarihe yetiştirirler diye düşünüyorum bildiğim bütün madencilik sitelerinde btc gücü satışı durdu(hashflare hariç oda 1 yıllık satıyor)

500$ yatırım için hemen başlama hangi coin kazalım ben sadece dogecoin kazmak istiyordum onun için btc mi almak lazım sanırım btcde alım kapalı eht felan alalım mı teşekkürler.

tiki93

şuan satışta hemen kazıma başlayan güç monero eth ve zcash var onlarda da direk doge kazımı yok malesef

UnderWorld

Anladım eth kassam 500$ veya ona yakın paket günlük net kaç lira bırakır hocam.

tiki93

şuan için eth karlı değil pek çok değişken bir durum  şuanki üretime göre eth 400 günde roi oluyor belki 1 ay sonra 100 günde o yüzden bir şey diyemicem ben her zaman btcden yanayım şuan 110 günde roi oluyor ama geleceği tahmin edemiyorum değerleneceğini düşünüyorsan almanı tavsiye ederim

omercanozgur

Merhabalar,

Örn aldığımız paket yaptığımız yatırımı kaç günde  veya ne kadar sürede  çıkartıyor ?  belirli bir  ödeme  planı varmıdır ? (eht) (eht) ($$) ($$) ($$)

tiki93

kesin birşey yok şu vakit diye piyasanın durumuna göre değişkenlik gösteriyor ama ortalama 7-8 ay diyebilirim şuan 110 gün civarı ama bu sürekli değişiyor