Genesis-mining - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 10 Ocak 2017, 00:54:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tiki93

Alıntı yapılan: nOd - 14 Mayıs 2017, 13:06:42
inceledigim icin soruyorum aylik net minimum kazancdan bahsedilmemis aynisi BTC icinde gecerli.Degisken oldugunu biliyorum ama mesela %25 ortalama der minimum %20 kazanc garantisi verir.Mesela BTC Diamond baktigimda yine bakim ucreti vs alinir diyor ama net rakamlar verilmemis.BTC Diamond 2000$ en kotu kazanc diliminde bu para kac ayda cikar ve sonraki aylarda minimum aylik kazanc kac dollar olur bu bilgileri bulamadim.Bu sebeplerden dolayi sizlere danistim.
işte roi süresi değişiyor kesin konuşulmuyor lifetime için min 250 gün max 450 gün roi diyebilirim ama bu bitcoin fiyatı arttıkça ve kullanıldıkça 8bitcoin işlemi arttıkça) kısalır madenci sayısı arttıkça süre uzar eth kazımı yapmıyorum o yüzden bir şey diyemem

tunç

Alıntı yapılan: nOd - 14 Mayıs 2017, 13:06:42
inceledigim icin soruyorum aylik net minimum kazancdan bahsedilmemis aynisi BTC icinde gecerli.Degisken oldugunu biliyorum ama mesela %25 ortalama der minimum %20 kazanc garantisi verir.Mesela BTC Diamond baktigimda yine bakim ucreti vs alinir diyor ama net rakamlar verilmemis.BTC Diamond 2000$ en kotu kazanc diliminde bu para kac ayda cikar ve sonraki aylarda minimum aylik kazanc kac dollar olur bu bilgileri bulamadim.Bu sebeplerden dolayi sizlere danistim.
bitcoin için konuşayım şuan için 267 günde çıkıyor paranız

nOd

Cevaplariniz icin tesekkur ediyorum.Acikcasi sitelerinde risklerini dusunursek sureninde uzunlugunu hesaba katarsak ciddi anlamda riskli geldi bana.Neyse yinede izlemeye devam edecegim. ;)

tiki93

btc için min ödeme 0.001 olmuştur

prayer

Referans olarak üye oldum. Bitcoin sitelerine yeni başladım. Burada ne yapacağım? Yatırım şart mıdır? Bilgi verebilir misiniz?  :)

tiki93

sadece yatırım ile çalışıyor sistem burada güç satın alıyoruz istediğimiz coini kazıyoruz

smbllr424

sitenin ödeme limitlerimi değişti,

son 5 günde toplanan  0.001 btc birikmiş var hala göndermedi

tiki93

kontrol ettim hala 0.001 gorunuyor bazen ödemenin sisteme işlenmesi zaman alabilir ondan olabilir diye düşünüyorum

baycan

lifetime kontratlar kaldırıldımı siteye baktığımda ether ve monerronun 2 yıllık kontratı var ömür boyu kontrat yok

tiki93

Alıntı yapılan: baycan - 23 Mayıs 2017, 18:20:52
lifetime kontratlar kaldırıldımı siteye baktığımda ether ve monerronun 2 yıllık kontratı var ömür boyu kontrat yok
şuan malesef satışı durmuş yakında gelir