Bitgames - Faucet - Offerwalls - Raffle ( DEVİR KONUSU )

Başlatan buzz, 10 Ocak 2017, 03:08:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Bugün biraz yoğunum ama gece tekrar bakmaya çalışırım  :y

keremer

Bu sitede çekim için para yatırma zorunluluğu en az 1 aydır var. Ben de o yüzden bırakmıştım.

Futurenet

Alıntı yapılan: ikose - 19 Aralık 2017, 15:19:26
Bugün biraz yoğunum ama gece tekrar bakmaya çalışırım  :y
buzz siz nasıl çektiniz siteye yatırımınız mı vardı arkadaşlar çekememiş siz acaba referansınız yatırım yaptı için mi çekebildiniz merak ediyorum

buzz

Alıntı yapılan: Futurenet - 21 Aralık 2017, 01:40:43
buzz siz nasıl çektiniz siteye yatırımınız mı vardı arkadaşlar çekememiş siz acaba referansınız yatırım yaptı için mi çekebildiniz merak ediyorum
reflerimin yatırım yapıp yapmadığı görünmüyor malesef
ben yatırım yapmadım ama sitede sürekli aktifimdir
eskisi kadar offerlar ile uğraşmasamda saatlik faucet kazancını olabildiğince düzenli alırım
baktım ama para yatırma ile ilgili bir bilgi göremedim
çekim yaparken mi uyarı çıkıyor acaba? ve ne kadar yatırım istiyor?
aşağıda son çekimlerimin listesini verdim
belki aktif olma/kazanç/ref.sayısı vb. şeylerle alakalı olabilir bu olay
[spoiler][/spoiler]
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

Futurenet

Olabilir bazı sitelerde sadakat ödülü gibi bir şey var o olabilir belki de sizin adınıza sevindim bilgi için teşekkürler  (spk) bol kazançlar inşallah

ikose

- 5-6 tane PTC wall tıkladım
- faceti aldım
- 2 oyuna grip 100 coin kaybettim
-Kalan 117000 coini cashout yapabildim
ödemem Pendinge düştü 6847 satoshi  (p)
Bilgiler için Teşekkürler @buzz
@keremer 100,000 coinin varsa dene sende  :y

buzz

evet sanırım aktif olmak ile alakalı durum
@ikose wannads anketlerini arada kontrol etmeni öneririm
sürekli anket yeniliyorlar
30.000 coinlik güzel anketler çıkıyor
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

keremer

Neyseki hala balanceımı sıfırlamamışlar. Ben epey bir PTCwall yapmıştım ama oyunları deniyeyim bir.

(Bende yine yemedi, önce deposit göndermelisin diyor hala)

buzz

çekim yapmak için kullanıcı adı altında ki withdraw a tıklayınca para yatırmalısın uyarısı çıkıyor  (dik)
withdaw değil hemen altında ki "reedem or transfer" tıklayıp oradan btc cüzdanına çekim yapılabiliyor  (ok)

@keremer bir de bu şekilde deneyin.ben bu şekilde çekim yapabiliyorum

keremer

Bahsettiğiniz şekilde denedim şimdi ödeme pendingde gözüküyor. Teşekkür ederim. Bu arada artık epey bir kesinti yaptığını da öğrenmiş oldum :)