Bitgames - Faucet - Offerwalls - Raffle ( DEVİR KONUSU )

Başlatan buzz, 10 Ocak 2017, 03:08:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buzz

Alıntı yapılan: Tigro - 29 Ocak 2017, 17:01:26
Bende şaka yapıyordum hocam  :PP
eyvallah  :)
burada bazen kimin ne tepki vereceği belli olmuyor
şakacı  :P  tarafımı bir nebze sorgulamama sebep oldun, teşekkür ederim
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

bandanar

Ben de atılıyorum anketlerden @Tigro  yalnız değilsin   :D

Tigro

Alıntı yapılan: bandanar - 29 Ocak 2017, 17:07:41
Ben de atılıyorum anketlerden @Tigro  yalnız değilsin   :D

@bandanar  oh içime bi su serpildi :DD

Tg382016

Sitede ara ara nadiren takilmama rağmen 5,6 günde 70k satoshi yaptım faucet in yanında 6-7k lık play store indirme görevleri yapıyorum bazen gelmediği oluyor ama önemli değil.Vpn de kullanıyorum bazen

Tigro

Daha 10.000 satoshi yaptım ücretsiz musluk üretimide durdu bırakıyorum siteyi anasını ya.

bandanar

Alıntı yapılan: Tigro - 30 Ocak 2017, 16:17:57
Daha 10.000 satoshi yaptım ücretsiz musluk üretimide durdu bırakıyorum siteyi anasını ya.
Offerwall görevlerini yapmanı istiyor.

Tigro

Alıntı yapılan: bandanar - 30 Ocak 2017, 16:29:08
Offerwall görevlerini yapmanı istiyor.

yapamıyom zaten sıkıntı orada

sb1299

Alıntı yapılan: buzz - 29 Ocak 2017, 14:54:59
@Tigro özellikle sana bu duyuru  :D :D

Peanutlabs anketi - Bilgisayar teknolojileri hakkında - ankete başlarken bu alanda çalıştığınızı belirtin
zaten kocaman harfle koyu yazı ile yazıyor.diğer seçenekler arasında bunu seçin
ilerleyen sorularda, ben pazarlama direktörü olduğumu seçtim
bu yönde yürüyün işte  :g
sıkıcı ve yorucu bir anket.bunu da söylemeden geçemicem

Edit = ödül anket bitiminde anında hesaba yansıdı
yazıcam yazıcam bir türlü fırsat bulamadım.profesyonel bir anket çözücü olarak bu anketi farklı sitelerde 3 defa çözdüm.farklı ip adresi bulabillsem daha 4-5 defa daha çözerim :DD öncelikle hemen her ankette bir iki tuzak soru olur.bu tuzakları yakalayıp düşmemeniz lazım yoksa şutingen (hydr) bu anket bilgisayar satıcısı veya perakendecisi arıyor. buzz un dediği gibi kocaman harflerle koyu yazılmış.yaptığınız iş bu olacak.pozisyon ceo, şirket sahibi, satış müdürü hepsi olur diğer seçeneğini seçmeyin yeter.gelelim bu ankette yakaladığım iki tuzak soruya.ilki bu anketin sponsoru INTEL.3 veya 4. soruda INTEL ile ortaklığınız varmı diye soruyor. " yok hayır" seçeceksiniz.Çünkü intel kendisiyle ortak olmayan satıcıları arıyor bu ankette.ikincisi ise ilerleyen sorularda aşağıdaki ürünlerin hangisini satıyorsunuz diye bir soru var.enson şıkta buzdolabı televizyon vs beyaz eşya var.bilgisayar satıcısı olarak beyaz eşyayıda satmayın.kalan soruları ne yaparsanız yapın anketi tamamlarsınız.bol kazançlar.okuduğunuz içinde teşekkürler.biraz uzun oldu. -:)) :DD

buzz

30.000 lik bir anket daha  :)
offertoro surveys - haberler ve haber kaynaklarıyla ilgili.tv-gazete gibi..

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

Tigro

Alıntı yapılan: buzz - 31 Ocak 2017, 20:12:32
30.000 lik bir anket daha  :)
offertoro surveys - haberler ve haber kaynaklarıyla ilgili.tv-gazete gibi..

aga nasi yaptinida az sole ya