Bitgames - Faucet - Offerwalls - Raffle ( DEVİR KONUSU )

Başlatan buzz, 10 Ocak 2017, 03:08:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

buzz

Alıntı yapılan: Akif - 16 Nisan 2017, 18:26:19
Hocam bu site sağlam kazandırıyor herhalde?
@Akif  bu sitede kazanmak kullanıcının elinde.yaptığın offerlar,anketler ve faucet tıklamaları ne kadar fazlaysa o kadar çok kazanıyorsun
ben telefona uygulama indirme görevlerini yapmıyorum mesela.genelde anketlerle uğraşıyorum
bu yüzden biraz az çekimim
ne kadar iş yaparsan o kadar kazancı var
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

ferdi03

sağlam sitedir ödemeside hızlıdır

Akif

Alıntı yapılan: buzz - 16 Nisan 2017, 19:22:29
@Akif  bu sitede kazanmak kullanıcının elinde.yaptığın offerlar,anketler ve faucet tıklamaları ne kadar fazlaysa o kadar çok kazanıyorsun
ben telefona uygulama indirme görevlerini yapmıyorum mesela.genelde anketlerle uğraşıyorum
bu yüzden biraz az çekimim
ne kadar iş yaparsan o kadar kazancı var

@buzz Hocam bu offer task siteleriyle hiç aram yok kuruş kazanamıyorum senin dediğin kadarda kolay olmuyor. anketlerin hiç birini kabul etmiyorlar belkide benim kadar sallayan yalan uydurup kendini anketlerdede olsa büyüten yoktur. :S

Kısacası anketlerden elimi ayağımı kestim. Ama öyle seviyorsanız bitcoinearnner.us diye bir site var bi kaç şey yaptım promo kodları girdim 36k kastım..

buzz

Alıntı yapılan: Akif - 16 Nisan 2017, 21:26:16
@buzz Hocam bu offer task siteleriyle hiç aram yok kuruş kazanamıyorum senin dediğin kadarda kolay olmuyor. anketlerin hiç birini kabul etmiyorlar belkide benim kadar sallayan yalan uydurup kendini anketlerdede olsa büyüten yoktur. :S

Kısacası anketlerden elimi ayağımı kestim. Ama öyle seviyorsanız bitcoinearnner.us diye bir site var bi kaç şey yaptım promo kodları girdim 36k kastım..
artık bende kesildim anketlerden.doğru düzgün yakalayamıyorum.bir ara çok iyi gitmişti ama.önceki kadar çıkmıyor artık
tabi bir de yurt dışına daha çok olanağı var.sırf video izleyerek millet götürüyor parayı
malesef çoğu şeyi bizim ülkemize açmıyorlar

Akif

Alıntı yapılan: buzz - 16 Nisan 2017, 22:59:48
artık bende kesildim anketlerden.doğru düzgün yakalayamıyorum.bir ara çok iyi gitmişti ama.önceki kadar çıkmıyor artık
tabi bir de yurt dışına daha çok olanağı var.sırf video izleyerek millet götürüyor parayı
malesef çoğu şeyi bizim ülkemize açmıyorlar

Video izleyerek nasıl oluyormuş? your surveys ten banıda yemişim anketlerle olan muhabbetim tamamen bitmiştir..

buzz

Alıntı yapılan: Akif - 16 Nisan 2017, 23:11:36
Video izleyerek nasıl oluyormuş? your surveys ten banıda yemişim anketlerle olan muhabbetim tamamen bitmiştir..
Sitede sol tarafta görüyorum hep.15-20bin kazanıyorlar video izleyerek.Türkiye ye yok o offerlar. Kullanmadigim için tam bilemiyorum ama video içerikli kazançlar

ikose

http://bitgames.io/forums/points.php?do=offertoro
17 Apr 2017 10:28:31   Other - 784747   60840 Satoshi   Completed  (p)

[spoiler] Market alışverişi - soğuk dolap ürünleri - süt dilimi v.b.  [/spoiler]
Henüz yansımadı kazanç.  :(

buzz

@ikose modum offertoro da bazen ödemediği oluyor malesef.bana da oldu daha önce.takipte ol yinede belki sonradan düşer ama sanmıyorum  :( fazla ümitlenme