PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KryssLuck

Ya ben şimdi üniversiteye hazırlanıyorum seneye cebime aylık üç beş bi şeyler girer hiç değilse ayda bir bi tişört alırım diye site açtım :D Siteye bi göz gezdirip yorum yapar mısınız neler yapmam gerek getiri sağlayabilmem için.  :)
Bir de Hyip için ne kadar yatırım yapmamız gerekiyor yani 10-15 liraya 50 lira kazanmak mı yoksa 1000 lira yatırım yapıp 5 lira kazanmak gibi bir şey mi ?

ikose

Bloğundaki konular la çok ilgilenmesemde gözüme takılan ilk bölüm anket kısmı oldu..
bu konuya göz atmanı tavsiye ederim..
Min ödemesi azdır, hem yılın son çeyreğinde anketlerde artar..
http://www.gelirkapisi.com/anket-siteleri/cint-anket-sitesi/

KryssLuck

Referans sistemi yok ama benim amacım siteye giren kişilerin alt üyem olarak bana para kazandırması. Eğer böyle kazanç elde edemezsin derseniz site içeriğini zenginleştirip reklam koyacağım :) bir de ptc sitelerindeki fotoğraftaki karelere tıklayarak ödül bulma dalgası gerçek mi? 50-60 kareye tıkladım 10 kuruş bile çıkmadı  :D

hakanatik01

HYIP'te banka mantığı var ama işte güvenilir olmayabilir :) Çeşitli planları oluyor para yatırıp 1 ay çekmiycem diyrosun misal %120 veriyor 1 yıl diyorsun %1200 falan gibi :P :) Miktar sorun olmuyor çoğunda 10-20$ yeterli olabiliyor ama getiriside ona göre olur

Örnek herhangi bir siteye bakayım dedim ,baktım ödüyormuş http://www.allhyipmonitors.com/details/hyipco.com
Misal bu sitenin planı
Invest Plans :
2.6% -3.4% Daily for 88 Days!
İşte sorun 88gün dayanırmı bu site :P :D Tehlikeli ama dediim gibi %95''i 1 ay içinde gidiyor bilen birileriyle girmende fayda var :)

KryssLuck

o parayla kupon yaparım daha risksiz valla :D ptc deki referanslardan para kazanabiliyo musunuz?

abcb

Evet, miktarı da sitesine ve biraz da  şansınıza bağlı  :)

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 26 Ağustos 2014, 13:58:13
Yaşasın Muhtarım Hakanım ve ehteyar heyeti çok yakında karşınız daa  -:))

Elisa hocam banlamam ben hakanı, beni heyete aldı. Bu zamanda ek iş , ek kazanç, RR lerden daha kazançlıdır belki bakmak lazım ,  :))
hem köyün ağasınıda pek methediyorlar baksanıza   :y
E cankurtaranda bulunmuş, daha ne olsun  :y

Her köyün bi delisi vardır. Bizimkide geldi. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 26 Ağustos 2014, 21:36:30
Her köyün bi delisi vardır. Bizimkide geldi. :PP
:)) Onu unuttuyduk iyi hatırlattınız enderege hocam  :PP

6il9in

Vakti zamanında neatclix acıldığında bizim kırmızı  (eht) neobux da reklamını verirken yanlışlıkla neatclix yazacanığına neatbux yazmıştı. Şimdi www.neatbux.com diye bir BuxHost bir site açılmış acaba onun mu  ???  :PP

abcb

Taaa o zamanlarda ağzından kaçırmış bizim bonkör Hocamız  :PP
Free 5€ in account balance for first 100.000 members!  :D