PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Clixbox ödemelere başlamış. Hesabı olanlara duyrulur :D
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

malatyadetay

donkey mail'de minimum ödeme nasıl ve ödeme nasıl isteniyor bilgisi olan var mı acaba...

SENANOGUZ

su siteden para cekemiyorum sorun ne ?

ikose

Sitede yatırım şartı varmış, ve sen hiç para yatırmadığın için ödeme yapmam diyor..  :y
Bu tip sitelerden mümkün olduğunca uzak durmak lazım, istisnalar olsada , hangi site bilmediğimden yardımcı olamıyorum   :(

SENANOGUZ

ne kadar yatirim yapmaliyim acaba

SENANOGUZ

ikose

Premium üyelik satın alırsan ( ki kaç para olduğunu burada göremiyorum )
diyelim 10$  sana 12,70$ ödeme yaparım diyor..
İnvest rakamı senin geri dönüşüm paranı belirliyor ama onunda çoğu masrafa gidecektir, ha birde öderse tabiiiiii  ???

sadece site linkini ekleyebilirmisin.. hangi site bu  ???

Bu arada Foruma Hoşgeldiniz :)  (a)

SENANOGUZ

Hos budluk

http://www.buxcashout.com

Refimden kayit olursan belki bana da bir hayrin dokunur ).  bi ilgilenin bakalim

2 gunde 100 dolara yakin yaptim parayi.. size tavsiye ederimde.   ama en iyisi siz bi bakin sonra . guvenilirmi deyilmi ona bir yerde karar veririrz )

Not = refli linkiniz silindi

ikose

site 5 günlük bir site ve proof sayfalrına bakarak diyebilirimki ben olsam yatırım yapmazdım  :X
ama para sizin, kaybetsemde önemli deil dediğiniz paranızla denemek isterseniz keyif sizin..

Not = Forumuzda kurallar gereği  Refli linkler sadece konu tanıtımlarında, ödeme kanıtlarının altında ve imzamızda paylaşılmaktadır..
Bu nedenle linkinizi temizledim..

hakanatik01

Alıntı yapılan: SENANOGUZ - 18 Ocak 2015, 20:27:20
2 gunde 100 dolara yakin yaptim parayi..
Bakmaya gerek yokki 2güdne 100$ yapılan site scamdır yatırım yaparsın paranı alır sana ödeme yapmaz bu kadar basittir :) PTCde yenimisiniz bilemem günlük 0,05ten çok kanzadıran sitelerin %98'i scamdır ;) Yatırım yapmayın bence;