PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

bende anketlere giremiyorum son zamanlarda önceden giriyordum az önce anket vardı doğum tarihi sordu 1960 dedim yaşlı diyemi anket yapmadı anlamadım

hyperbeast

Alıntı yapılan: Dio - 09 Şubat 2016, 17:57:55
aşağıda bir arkadaşımız sebebini yazmış
www.gelirkapisi.com/clixsense/clixsense-anket/msg355666/#msg355666

peki anladım ama ordaki diğer işlerin geliride çok az radyo dinliyorsunuz 2 saat dinlediğinizde 0.01 veriyor ve 30 dk da bir captcha yapmanız lazım bunun yerine dollarclix önerirmisiniz güvenilir sitemidir iyi iş veriyomudur açıklamanızda gördüm

suskun

Alıntı yapılan: hyperbeast - 09 Şubat 2016, 20:19:47
peki anladım ama ordaki diğer işlerin geliride çok az radyo dinliyorsunuz 2 saat dinlediğinizde 0.01 veriyor ve 30 dk da bir captcha yapmanız lazım bunun yerine dollarclix önerirmisiniz güvenilir sitemidir iyi iş veriyomudur açıklamanızda gördüm
Oldukça guzel ve kazançlı bir sitedir kesinlikle tavsiye ederim.

Dio

Alıntı yapılan: hyperbeast - 09 Şubat 2016, 20:19:47
radyoyu açık bırakmak yetiyordur onun için fazla kazanç beklemeyin.
DollarClix'i 2 seviyeli referans sistemi olduğu için kullanıyorum. Yani referansın referansından da kazanç geliyor.
GPT siteleri bölümünü inceleyin, tanıtım konusu var o alanda :y

maximilyanus

Alıntı yapılan: suskun - 03 Şubat 2016, 11:02:17
Aleykum selam forumu biraz daha inceleyerek kendin daha rahat bir karar verebilirsin zannımca. Özellikle ödeme kanıtları kısmına göz atarak daha kolay karar verebilirsin diye duşunuyorum.  Şuan için trafficmonsoonda reklamlar yok bir sureliğine en azından onu listeden çıkarabilirsin. Trafficmonsoonun forumdaki konusunu takip edebilirsin reklamlar geldiğinde eklersin listene tekrar.
yahu herkes reklam yok diyo ama ben hergün reklam tıklıyorum nasıl reklam yok anlamadım  şimdi 3 tane 0.02 lik 6-7 tane 0.001 lik tıkladım

suskun

Alıntı yapılan: maximilyanus - 10 Şubat 2016, 23:42:07
yahu herkes reklam yok diyo ama ben hergün reklam tıklıyorum nasıl reklam yok anlamadım  şimdi 3 tane 0.02 lik 6-7 tane 0.001 lik tıkladım
Varsa ve tıklıyorsanız sıkıntı yok bol kazançlar :) (spk)

Futurenet

Bu işlere çok güvenme derim ben ama yinede yapmak stediğin olursa facebooktan ekle öneri olarak verebilirim

kekau

Tekrardan Merhabalar Bu Sene Sınav Senesi Olduğu İçin Ara Sıra Giriyorum. Size Sorum Olucak. Pay-pal Bakiyemdeki Parayı Nasıl Kullanabilirim Banka, Kart vs. Araya Sokmadan Ordan Harcayabilirmiyim? Teşekkürler (dik)

aydyar13

Alıntı yapılan: kekau - 15 Şubat 2016, 19:55:14
Tekrardan Merhabalar Bu Sene Sınav Senesi Olduğu İçin Ara Sıra Giriyorum. Size Sorum Olucak. Pay-pal Bakiyemdeki Parayı Nasıl Kullanabilirim Banka, Kart vs. Araya Sokmadan Ordan Harcayabilirmiyim? Teşekkürler (dik)

PTC için harcayamazsınız. Bakiyenizi sadece Türkiyedeki siteler için kullanabilirsiniz. Yabancı ülkeler için ödemeler daima kredi kartından yapılır.

ilkercgul

Alıntı yapılan: kekau - 15 Şubat 2016, 19:55:14
Paypal ile ödeme kabul eden sitelerde alışveriş yapabilirsin :)