PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 16 Şubat 2016, 12:18:24

Ender Hocamıza Teşekkürlerimizle :)

Konu çok eski yahu. O sitelerin üzerine zibilyon tane yerli site eklendi Paypala. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 16 Şubat 2016, 18:10:01
Konu çok eski yahu. O sitelerin üzerine zibilyon tane yerli site eklendi Paypala. :)
haklısınız Hocam da  bugün ne ilginçtirki bu yazıların çoğu yoktu ben yazarken ne oldu  anlamadım. Elisa hocam cevap vermiş
görünse ben cevap yazmazdım bile . şu an siz yazınca  şok oldum .g

MontezTR

Payout request refused
In order to request payout, you must be a member for at least: 7

Bir siteden ödeme istediğim zaman yukarıdaki hatayı alıyorum nedir bu hata
ve SSS bölümünde ilk ödeme ile ilgili aşağıda bir yazı geçiyor  ticket niye atmıyor derseniz tickete para istiyorlar. teşekkürler

I can't request first payout
If you can't request first payout is it because you need at least 10 direct active referrals. Get the link for refer friends at Promotion tools page.

erenyener

İlk yazıda 7 gunden fazla sistemde uye kalman gerek diyor 2. de referans istiyor

MontezTR

teşekkürler ilaç gibi geldi   (k) :y

erenyener

Rica ederim bol kazanclar

semerkand27

arkadaş soru sormuş 15.20 cevap gelmiş diye konuya baktım...nerden nereye uçmuşsunuz arkadaş helal olsun türk milletiyiz işte 360 derece konu değişir mi ? değişmiş   (sinir)

sametseven

Alıntı yapılan: semerkand27 - 24 Şubat 2016, 11:52:46
Arkadaş soru sormuş 15-20 cevap gelmiş diye konuya baktım... Nereden nereye uçmuşsunuz arkadaş helal olsun. Türk milletiyiz işte 180 derece konu değişir mi? Değişmiş.
Birincisi bu konu hakkında zaten alt başlıklarda sorular ve cevaplar var. Onları da incelemeliydiniz cevap arıyorsanız. Ben 2 güncel fikir vereyim:
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/ptc-sitesi-onerisi/[/spoiler]

[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/yardimci-olursaniz-minnettar-olurum/[/spoiler]

İkincisi yeni bir üye olarak burada uzun süre üye olan, moderatör olan bu arkadaşlarıma karşı böyle lakaytça bir cevap veremezsiniz. Tabi herkesi daha önceden tanıyor, belli bir samimiyetiniz varsa onu bilemem.
Üçüncüsü; mantık, yazım ve imla hatalarından nefret ederim, bu ayrıca bir forum kuralıdır. Kendi cümlenize bakın. "Türk" kelimesini bile yanlış yazmışsınız.
edit: tırnak işaretleri, noktalı virgül

utkuberk

freetimeclix ödeme kanıtı var ancak sitede tanıtımını bulamadım soru soracak yer bulamadım buradan sorayım dedim teşekkürler

cazipp

Alıntı yapılan: enderege - 15 Şubat 2016, 22:22:11
Zamane modları artık 3 harfli tuşu unutmuş galiba. :P Hep uyarı, hep uyarı. :)

Littlebux scam e düştü son ödemem 15 gündür gelmiyor