PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

Alıntı yapılan: MontezTR - 03 Nisan 2016, 00:13:50
başkalarınında önerilerini isterim arkadaşlar

başka yere yatırım yapmayacaksan benim sırlamam pm, btc -- payzaya pek rabet yok şu aralar

MontezTR

teşekkürler yorumun için

Uveys

Merhaba arkadaşlar ,
Elimde yaz başına kadar tahminen 300 lira kalacağını düşünüyorum . Bu miktarda para yatırım grupları açısından yeterli mi? Yazın bu tarz siteler riskli olur mu ? hangi şeye ( yatırım grubu , ptc vs.. )  yatırım yapmalıyım sizce? Teşekkürler. 

batuyasir

arkadaşlar foruma yeni katıldım. paidwerts paypal lock oldu yanlışlıkla nasıl açaçağım.

bayram4558

şuanda kullanmamakla birlikte daha önce benimde olmuştu mesaj attım düzelttiler.

batuyasir

silver

Bende size btc yi önerebilirim ;)

Cromwelle

Ben imzamdakini önermem ne yapcaz zaten imzada yok. En iyisi clixsense ve Neobux gerisi tırt diyebilirim.

Futurenet

Ben yeni bir tane buldum istersen ücretsiz üye olabilirsin sitede anlattım yönetici onaylayınca görürsünüz tamamen yeni

Nafetsi

Yaklaşık 5 siteyle çalışmaya başladım.1 aya yakın bir süre çalıştıktan sonra nisan ayına geçtiğimde tüm referrallarım tıklamayı bıraktı.Onları değiştirip,sürelerini uzatmayı denedim.Autopay ı kapayıp denedim.Hiçbir şey değişmedi.Artık tıklamıyorlar.Bu sorun sadece bende mi var.Nasıl düzeltebilirim :(