PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: Nafetsi - 11 Nisan 2016, 15:32:30
Yaklaşık 5 siteyle çalışmaya başladım.1 aya yakın bir süre çalıştıktan sonra nisan ayına geçtiğimde tüm referrallarım tıklamayı bıraktı.Onları değiştirip,sürelerini uzatmayı denedim.Autopay ı kapayıp denedim.Hiçbir şey değişmedi.Artık tıklamıyorlar.Bu sorun sadece bende mi var.Nasıl düzeltebilirim :(
Bu anlattığınız hangi sitede. isim yazmalısınız.
Foruma Hoşgeldiniz @Nafetsi

Nafetsi

Tek bir sitede olsaydı isim verirdim zaten.Birkaç sitede gerçekleşince bende herkesde gerçekleşen bir şey zannettim.

Siteler:

Lexiadz
Work2bux
Clixsent
Valuableadz

Futurenet

Alıntı yapılan: kekau - 15 Şubat 2016, 19:55:14
Tekrardan Merhabalar Bu Sene Sınav Senesi Olduğu İçin Ara Sıra Giriyorum. Size Sorum Olucak. Pay-pal Bakiyemdeki Parayı Nasıl Kullanabilirim Banka, Kart vs. Araya Sokmadan Ordan Harcayabilirmiyim? Teşekkürler (dik)
Evet artık paypal ile ödeme alan çeşitli yerler siteler mağazalar var onlardan alışveriş yaparsın

Futurenet

Alıntı yapılan: utkuberk - 04 Mart 2016, 17:48:08
freetimeclix ödeme kanıtı var ancak sitede tanıtımını bulamadım soru soracak yer bulamadım buradan sorayım dedim teşekkürler
Sitede ara kısmı var ordan önce ara bahsettiğin siteyi yoksa sen tanıtabiliyorsun ben bilmiyodum öğrendim :) sanada yardımcı olayım

leylametin

kardeşim kesinlikle btc bende kullanıyorum kurları rahat çevirirsin.

Arwen

Merhabalar ptc sitelerinde tek bilgisayardan bir defa kayıt olabiliyoruz fakat aynı internet üzerinden hem tablet hem telefon hem bilgisayardan kayıt olursam herhangi bir sorun olurmu acaba multi hesap olarak algılanırmı ?

ptcsite46

Alıntı yapılan: Arwen - 17 Nisan 2016, 21:28:52
Merhabalar ptc sitelerinde tek bilgisayardan bir defa kayıt olabiliyoruz fakat aynı internet üzerinden hem tablet hem telefon hem bilgisayardan kayıt olursam herhangi bir sorun olurmu acaba multi hesap olarak algılanırmı ?
Olur... bilgisayardan girdikten sonra sayfayı kapat... Daha sonra modee reset atıp öyle gir tabletten

Arwen

Teşekkür ediyorum :)

ElisaMcCline

En kolay BTC yi çevirirsiniz. Hızlıca nakite dönüştirmek istiyorsanız BTC yi tercih edin.
ancak elde tutacak ve yeni yatırımlarda kullanacaksanız, ben olsam PM tercih ederdim.

muhi58

ad flaresi dene benim ref ler %25 oranında calısıyo satın aldıklarım