PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Scam olduğunu bile bile mi galiba reklam vermek için yoksa niye para yatırsın ki scam olduğunu biliyordur onlar  *)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Futurenet - 04 Mayıs 2016, 15:05:29
Scam olduğunu bile bile mi galiba reklam vermek için yoksa niye para yatırsın ki scam olduğunu biliyordur onlar  *)

Scam olduğu bilinen bir sitede kim reklam tıklar ki bir de reklam vereni olsun.
tabii ki scam olduğunu bilmeden yatırım yapıyorlar :)

Tavuk verecekler de kaz alacaklar ya :P Esirgemiyorlar tabii ki kaz gelecek yerden tavuğu :g

Yaa sormayın, zamanında az uğraşmadık bu gibi siteleri tanıtan arkadaşlarla :)
Bir de ısrarla ödüyor diyen var, bir arkadaşı ödeme amış :D
En sevdiğim de bu zaten, bir arkadaş ödeme almış olayı :D

Çağır gelsin o arkadaş diyoruz ama, bugüne kadar gelmedi o arkadaşlardan hiçbiri :D

Futurenet

Arkadaşlar neobuxta ben tıklama yapamıyorum

Bu ekran çıkıyor Windows Phone telefon ayrıca tabletten denedim yine olmadı bilen varsa yardımcı olur mu?

burakkaya23

@Futurenet  bildiğim kadarıyla telefondan tıklamak zaten yasak neobux da pcden deneyince öyle bi hata çıkmayacaktır büyük ihtimalle

Futurenet

Tabletten de yaptım ama pc

burakkaya23

znrcn

Ptc sitelerinde ödeme kanıtlarında adminler oynama yapabiliyorlar mı? Scama düşmüş sitelere bakıyorum ödeme kanıtları uzun bir süredir güncel değil.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: znrcn - 12 Mayıs 2016, 08:10:53
Ptc sitelerinde ödeme kanıtlarında adminler oynama yapabiliyorlar mı? Scama düşmüş sitelere bakıyorum ödeme kanıtları uzun bir süredir güncel değil.

Adminler, kendi siteleri üzerinden yayınlanan her türlü bilgi üzerinde oynama yapabilirler.

hispasat

iyi günler ayuwage den iki E mail aldım 5 er dolar kazandım diye fakat payza hesabıma gelmiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler