PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VoSToK

Ptc sitesi scripti olan varmı?

ezberimsin06

aslinda nereye yazacagimi bilmiyorum ama sanirsam en uygun yer burasi diye dusunuyorum forumda  bulamadim .  yardimci olacak birilerini bulursam sevinirim...
reklam vermek istiyorum ama bu nasil yapiliyor kiminle irtibata gecmem gerekiyor sitelerde bu konu hakkinda fiyatlari falan nedir direk ref icin ne yapmam gerekiyor...
simdiden cok tskler herkese

enderege

Alıntı yapılan: ezberimsin06 - 03 Nisan 2013, 19:22:26
aslinda nereye yazacagimi bilmiyorum ama sanirsam en uygun yer burasi diye dusunuyorum forumda  bulamadim .  yardimci olacak birilerini bulursam sevinirim...
reklam vermek istiyorum ama bu nasil yapiliyor kiminle irtibata gecmem gerekiyor sitelerde bu konu hakkinda fiyatlari falan nedir direk ref icin ne yapmam gerekiyor...
simdiden cok tskler herkese

Kimseyle irtibata geçmene gerek yok. Ama her sitenin farklı bir yapısı var. ve reklam fiyatlarıda, reklam çeşitleride farklı. Bana kalırsa nerede reklam vereceğini belirt ki ona göre yardımcı olalım. Böyle daha iyi olur.

Ama her sitede advertise sekmesine tıklayarak işe başlanır. Bu yolla gidersende belki işi çözersin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Yada bana geleceksin :)

enderege

ezberimsin06

mesela euro pinata da ya da twickerzde diyelim reklam vericem onlarin sitelerine advertise kisminda yaziyor ama pek bilgim olmadigi icin sizden fikir almak istedim

enderege

Alıntı yapılan: ezberimsin06 - 04 Nisan 2013, 00:35:47
mesela euro pinata da ya da twickerzde diyelim reklam vericem onlarin sitelerine advertise kisminda yaziyor ama pek bilgim olmadigi icin sizden fikir almak istedim

Ben ikisinede üye değilim ama üye arkadaşlar yardımcı olacaktır.

tolgacan86

Euro-Pinata için söylüyorum;

Advertise kısmına tıklıyoruz, orada ilk sıradaki Paid To Click kutusundan kaç tıklama almak istiyorsanız seçip alıyorsunuz, ama önce purchase balanceye yeterli para aktarmanız lazım sanırım.

Bu işlemden sonra şu sayfaya tıklayıp;
http://www.euro-pinata.com/index.php?view=account&page=manageads

Oradaki "Click here to add a new advertisement" linkine tıklayarak PTC reklamınızı oluşturuyorsunuz.. Son olarakda aldığınız kredileri bu reklama ekliyorsunuz ve reklam aktif oluyor..

arshi

tolgacan86

Kısa yolu söylemiştim ama gözden kaçmış :g Tekrar edeyim

@ezberimsin06; reklam vermeden önce şu konuyada göz atmanı tavsiye ederim;

http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/ptc-sitelerinize-ref-kazanmak-icin-reklam-teklifi/