PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Evet tamamen banlanmışsın ,Artık giremiyorsun bendede durum aynıydı yazdım foruma bişeler ama ilgilenene kadar yeni hesap aç bence sen :) içerdeki parayı çekip

djsugar

Alıntı yapılan: sicher - 29 Haziran 2013, 01:23:02
Arkadaşlar c.sensede bişey oldu yahu gorevlere tıklıom

Banned
You have been banned from working. If you think this is in error, please visit our forums.

bu mesajı veriyor cf tamamen beni banladı mı naptı anlamadım
cfden banlanmışsın clixsensede giremezsin hiçbir taska

sicher

bunun bir nedeni olabilir mi birde içerde 4 $ oldu 8 olsa çekerdim hatta bunda ilerleyip premium olcaktım şansa bak yaa

sicher

cf ye girdim biraz sorun var mühendislerimiz halledecek bekleyin diyorya bakalım nolcak bu arada cf ye üye olmustum sıkıntı olmaz demi orada istatistiklerimi felan görüyom vs vs :D

sicher

Arkadaşlar bugün SCAM günü müdür nedir foruma bi girdim FULL SCAM Siteler var :D  :P  :D

hearme

Alıntı yapılan: sicher - 05 Temmuz 2013, 14:02:55
Arkadaşlar bugün SCAM günü müdür nedir foruma bi girdim FULL SCAM Siteler var :D  :P  :D

aynen, dedim tim siteler scam bakmaya bile gerek yok   :g

Coulers79

Clixsense de sorun mu var, bugün tıklama yaptırmadı bana. Site düzgün de açılmıyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Eylül 2013, 00:33:57
Clixsense de sorun mu var, bugün tıklama yaptırmadı bana. Site düzgün de açılmıyor.

bende sorun yoktu o saatlerde Coulers...

Coulers79

Benim laptop şifayı mı kaptı anlamadım gitti 2 kere 1 aylık süreyle buraya giremedim. Şimdi de sadece Clixsense'yi kullandırtmıyor. Giriş yapıyor görüntü bozuk, linkler gözükmüyor. PC'de mi internettimde mi sorun var bilmiyorum. İyi ki dün gridden bi 0.50$ kazandık çok mu?
Valla azalttım iyice azaltacam gına geldi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Eylül 2013, 02:18:44
Benim laptop şifayı mı kaptı anlamadım gitti 2 kere 1 aylık süreyle buraya giremedim. Şimdi de sadece Clixsense'yi kullandırtmıyor. Giriş yapıyor görüntü bozuk, linkler gözükmüyor. PC'de mi internettimde mi sorun var bilmiyorum. İyi ki dün gridden bi 0.50$ kazandık çok mu?
Valla azalttım iyice azaltacam gına geldi.

Farklı bir browser denedin mi Coulers ?
Kullandığın browser ne ?