PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Mayıs 2014, 19:07:54
Evet çok benziyor ve daha kaliteli. Gözünüde biri haydarlar artık.   :y

Elisa hocam bunu haydarlayıp digerleriin yanına gönderirmi  ???

Coulers79

Haydar ustası kimse bir ara bakar belki. Haberimiz yokmuş gibi yapalım, sakata gelmeyelim.
Zira smiley konusunda ufak tefek ve süregelen bir listem var. Şaka maka banlanmayayım.  :g

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Mayıs 2014, 19:25:51
Haydar ustası kimse bir ara bakar belki. Haberimiz yokmuş gibi yapalım, sakata gelmeyelim.
Zira smiley konusunda ufak tefek ve süregelen bir listem var. Şaka maka banlanmayayım.  :g
Biris banlanmak için bir şeylermi yapmış, dur dur hakan Moduuummmmm banlanacak üye buldum :))

Coulers79

Ne banmış arkadaş duyan mod motive oluyor.  :))  İş çıkarmayayım deyip bi kaçamadım.
Dizi var maç var, bugün uyumayı unuttum. Yapacak bir sürü şey var. Konu değişti mi?  :D

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Mayıs 2014, 19:45:41
Ne banmış arkadaş duyan mod motive oluyor.  :))  İş çıkarmayayım deyip bi kaçamadım.
Dizi var maç var, bugün uyumayı unuttum. Yapacak bir sürü şey var. Konu değişti mi?  :D
hadi değişmiş olsun , günlerden Süleyman , dizini rahat rahat izle :g

bi dakka yaaa kimi banladığımı gördün arkadaşım :g

Coulers79

Siz değil diğer maviler. :X Uykusuzluktan Hakaçu da çağrılınca, andırıvermiş heralde.    Enerjim iyice bitti TV'yi bile zor izlerim. 

Canberk3

Merhaba arkadaşlar,

Golden hesabını satmak isteyen birinden hesabını almayı düşünüyorum. Bu herhangi bir sıkıntı meydana getirir mi sitede ilerleyen zamanlarda?

Bu arada site Neobux. Cevaplar için teşekkür ederim.

enderege

Alıntı yapılan: Canberk3 - 08 Mayıs 2014, 00:08:56
Merhaba arkadaşlar,

Golden hesabını satmak isteyen birinden hesabını almayı düşünüyorum. Bu herhangi bir sıkıntı meydana getirir mi sitede ilerleyen zamanlarda?

Bu arada site Neobux. Cevaplar için teşekkür ederim.

Siz daha önce neoda tıklama yaptıysanız, PC  de çerez temizliği, IP değişikliği gibi temizlikler sonrası sorun olmaz. ve tabii satan arkadaşta bir daha o hesaba girmemeli. Satın aldıktan sonra mail ve şifre değişimi yapın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Canberk3

Alıntı yapılan: enderege - 08 Mayıs 2014, 00:12:15
Siz daha önce neoda tıklama yaptıysanız, PC  de çerez temizliği, IP değişikliği gibi temizlikler sonrası sorun olmaz. ve tabii satan arkadaşta bir daha o hesaba girmemeli. Satın aldıktan sonra mail ve şifre değişimi yapın.

Modum kaldığım yurdun IP sistemi dinamik IP. Biliyorsunuzdur laptop her açılıp kapandığında değişiyor IP. Önceden Neo' da tıklama yaptığım IP ye denk gelirsem ban yer miyim?

hakanatik01

Kaçtan alıcan ? :D zarar etmeyesin :P