PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

2014/07/02 at 01:50   2 days and 16:49   No clicks yet   0   0.000   

Buda benden bir örnek ;
2 günü kalmış ama ben ayın 2,7,2014 te recycle yapmışım  yada hiç tıklamadığı için sistem otomotik değiştirmiş demektir  :y

Not= resim gözükmüyordu.. sadece bilgi açısından söyleyeyim..
kopyalamış olduğun linki , buradaki resim butonuna bastığında tam arasına yapıştırırsan yada ctrl V yaparsan resim düzgün çıkar..

Coulers79

30 haziranda almamışsın, tıklamadığı için otomatikman ücretsiz recycle olmuş. 14 gün tıklamayanlar bu şekilde değişiyor.

hakanatik01

Aldınız mı Rcycle mı yaptınız orasıda önemli,tablonuza bakınca ben almadınız ,Rcycle etmişsiniz gibi algıladım... Aldıysanız yanlışlık var ticket atmalısınız,rcycle yaptıysanız normal gibi duruyor :)

nukhet

recyl yapmadım. 30 haziranda aldığım 100 lük paketten o ref. 2 gün sonra uzatması var gözüküyor. ne yapmalıyım?

hakanatik01

BUG var demekki diğerleri normal 22günleri var sadece bu böyle ise
elisamccline ingilizcesi ile ticket atmak lazım :)

ElisaMcCline

Sanmıyorum, aynı ref 30 Haziranda alınan rr lerle birlikte auto recycle olarak gelmiştir.

22 günü kalmış kaç RR görünüyor, ona bakarak
ve aynı zamanda
30 haziranda gelmiş görünen rr sayısına bakarak
ve aynı zamanda
RR leri gelen gün sayısına ve kalan zamana göre dizerek, bu refin geliş saatinin diğerlerine uyup uymadığına bakarak (100 lük paketle)

çapraz sorgu yapıp bir kontrol etmek lazım. Kesin 22 günü kalmış yani 30 haziranda süresi bitecek rr sayısı 100 dür.

ivedidahi

88clix açılmıyor sizdede öylemi.neatclixde ödeme 2 gündür bekleme.bilgisi olan varmı.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ivedidahi - 09 Temmuz 2014, 10:49:44
88clix açılmıyor sizdede öylemi.
neatclixde ödeme 2 gündür bekleme.bilgisi olan varmı.

8clix dün de aynı şekildeydi, geç saatlerde girebildim.
Neat için:
Konusunu takip ederseniz daha çok bilgi sahibi olabilrsiniz :)
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/neatclix/

PP incelemede, bu yüzden ödemeler askıda, Payza da herkes mecburen Payza istediği için çok yoğun.
Payza bakiyesi yeterli gelmiyordur.

ivedidahi

ref4bux.com a dispute yapmıştım kaybetmişim 1 defa ödeme yapmıştı o bana dispute yapmış ben bireysel kullanıcıyım dispute nasıl yapıyor.şimdi ne yapmam gerekiyor.teşekkür ederim.

ivedidahi

sanal ürünlerde dispute olmuyor kargolu ürünlerde geçerli diye mail geldi.siz bu tür sitelerden nasıl alıyorsunuz.