PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

verdiğin bilgiler PP bilgisi gibi görünüyor. Ben Türke kullanamıyorum. Böyle tuhaf Türkçe karşılıklar çıkıyor, dha anlaşılmaz hale gekliyor.

Anladığım kadarıyla;
Site ödemeyi iade şeklinde yapmış.
Sen daha önce siteye yaptığın demeyi kredi kartından yaptığın için de, iade kredi kartına gönderilmiş gibi görünüyor.

Bir ekran görüntüsü olsaydı, belki daha anlaşılır olabilirdi.

illisionist

PTC sitelerinde kiralık ref alanında "AutoPay: Disable, click here to change it" diye bir yer var bunu "Enable" yaptım Purchase balance daki bakiyemden biraz yemiş. Bu ne işe yarıyor? Disable ve ya Enaple olmasının mantığı nedir?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Coulers79

Kapalı kalması tavsiye ediliyor.

illisionist

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Haziran 2014, 21:12:26
Tıklamayan refleri değiştiriyor, şimdiye kadar hiç kullanmadım.

bilgi için tşkler. bunu kullanan bir arkadaşta yorumda bulunursa sevinirim
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

rota26

bu konu hakkında bu forumda daha önce okumuştum. autopay ı açınca reflerin her tıkladıgında senden ücret yiyiyor galiba dikkat  :)

nouma26

Autopay  yani otomatik uzatma 20 gün ve üstündekiler tıkladığı zaman kiralık süresine 1 gün eklenir...

illisionist

Alıntı yapılan: rota26 - 25 Haziran 2014, 22:03:22
bu konu hakkında bu forumda daha önce okumuştum. autopay ı açınca reflerin her tıkladıgında senden ücret yiyiyor galiba dikkat  :)

kapatmak mı iyi?

Alıntı yapılan: nouma26 - 25 Haziran 2014, 23:32:36
Autopay  yani otomatik uzatma 20 gün ve üstündekiler tıkladığı zaman kiralık süresine 1 gün eklenir...

bütün reflerin süresi mi uzuyor?

anlamadım ben bu işi ya bi taraftan kazancam diye uğraşıyon diğer taraftan bakiye eriyor  ???

nouma26

Hayır sadece tıklayan refin süresi 1 gün uzuyor.Uzun vadede ref tıkların azalmasına neden olabileceği için pek tavsiye edilmez....

sicher

nouma hocam RR lerin süresi 1 gün uzuyor ya bu RR lerden son günleri kalanların süresinin 1 gün uzaması değil mi yoksa hepsimi uzuyor misal :

800 küsür RR'm var içinde 50 tanesinin süresi yarına bitcek dedimki tıklarlarsa karda olurum o yuzden autopayı açtım

diğer RR lerinde süresini uzatıyorsa eger kapatım gitsin

nouma26

Sadece 20 gun uzerindekiler tiklarsa 1 gun suresi uzar.....