PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ctuka

Alıntı yapılan: diyar1270 - 15 Nisan 2011, 17:44:32
bahsi geçen siteler tıklama başına çok küçük miktarda (o,oo1 cent gibi) ödeme yapılıyor.Ancak ödeme alan arkadaşlar 3 -40 arası dolarlardan bahsediyor.Bu miktara ulaşmak çok zaman alır normalde yoksa başka bilmemiz gereken birşeylermi var?
lütfen söyleyin

Tek başına tıklarsan çok fazla bir şey kazandırmaz haklısın esas olay ref ( senin linkinle üye olanlar) sayının fazla olması onların tıklamaları da sana işleneceği için büyük parayı burdan kazanmaya başlıyorsun. Oyüzden ref kiralayan yada satan siteler öncelikli tercihin olsun böylece yatırım yapıp yatırımının karşılığı ref bulmak için trafikle uğraşmadan daha hızlı alırsın.Grandbux ve Neobux gibi. Neobux ın mobil desteği olmadı için tercihim Grandbux oldu , ve şiddete tavsiye ederim

ctuka

Alıntı yapılan: misonmez - 19 Mart 2017, 17:27:09
ben de bir siteye üye olmak istiyorum.

Kesinlikle Grandbux başka ile vakit harcama hem motivasyonu hem zamanını hemen paranı kaydedebilirsin çünkü.

ctuka

Bu gün itibariyle Grandbux da 31 Mayıs'ta 89 dolar olan gold üyelik 1 Haziran'da 49 dolara düşünce aldım 100 de ref kiraladım gelcen hafta da standar üye ilken 100 ref kiralamıştım.gold üye olarak da 10 free rented ref aldım 210 ref ile yola devam toplam yatırımım 85 dolar oldu . Kazandırma oranı çok iyi yüksek tık oranla refleri elde tutup düşük olanları da zamanla yükseklerle değiştirirseniz çok güzel bir yatırım aracı.Bide reklam hiç bitmiyor sitede öğlen 12 den beri tıklıyorum bitirmedim habire Yen'i reklamlar düşüyor hakikaten en iyi Ptc sitesi kesinlikle tavsiye ederim .İmzanda üyelik linki var üye olduğunuzda sitenin mesaj sistemi ile her türlü konuda yardımcı da olurum.Özellikle İngilizce problemi olan arkadaşlar sıkıntı yapmasın .

BySuat

Selam dostlar yaklaşık 1 yıldır bu işlere uzağım tekrar başlamak istiyorum. yeni bol kazançlı zaman harcatmayan siteler varmı acaba?

yerceylan

Arkadaşlar iyi geceler ben aylık üyelik yükselttim ayın 4ünde bitiyor o gün gelmeden üyeliği yükseltsem ayın 4ünden mi sayar yoksa bugünün tarihinden mi sayar bilgi verir misiniz?

ikose

Alıntı yapılan: yerceylan - 26 Haziran 2017, 00:33:16
Arkadaşlar iyi geceler ben aylık üyelik yükselttim ayın 4ünde bitiyor o gün gelmeden üyeliği yükseltsem ayın 4ünden mi sayar yoksa bugünün tarihinden mi sayar bilgi verir misiniz?
%95 ihtimalle ayın 4 ünü sayması lazım
ben,m daha önce yaptıklarım öyleydi
@yerceylan

yerceylan

Alıntı yapılan: ikose - 26 Haziran 2017, 00:35:30
%95 ihtimalle ayın 4 ünü sayması lazım
ben,m daha önce yaptıklarım öyleydi
@yerceylan

Teşekkürler modum kampanya var şimdi kaçırmayayım diyorum  :)

ikose

Alıntı yapılan: yerceylan - 26 Haziran 2017, 00:37:44
Teşekkürler modum kampanya var şimdi kaçırmayayım diyorum  :)
rica ederim. Bol kazançlar dilerim :)

strenergy

@BFRZ spam paylaşımlarınızdan dolayı %10 sistem uyarısı aldınız. Yaptığınız şey bu anlamdaki her forumda yasaktır. Tekrarlamanız durumunda forumdan uzaklaştırılacaksınız  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

bomba

Bende Bu ptc Sitelerinde Katilmak İstiyorum Yardimci Olcak Varmi Güvenilir Olsun az yada cok kazandirmasi Onemli Deil