İlburbux (SCAM)

Başlatan ikarayel, 26 Mayıs 2011, 11:54:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ikarayel - 26 Mayıs 2011, 20:44:26
bir işi birisine sormadan kendi kendine yapmaya kalkarsan, ya yarım yamalak oluyor yada uzayıp gidiyor.Buda özeleştirim olsun. >:(>:(..Sorun kalmadı sanırım.Elisammcline yardım için teşekkürler.  :) :)

Evet sorun yok. ve refiniz olabildim. Tekrar bol kazançlar. Ama yatırım yapmak için iyi düşünün derim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Çoğu zaman yanılarak doğruyu bulmak sorarak bulmaktan daha kalıcı etkiler bırakıyor :) Şu tecrübe dediğimiz konu :D
Hayırlı olsun :)

ikarayel

Arkadaşlar ilk ödememi aldım ödeme kanıtları bölümünden bakabilirsiniz.Sitede indirim var üyelik yükseltme %50 indirimli bu siteyi bir yoklayalım derim. ;) ;) ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikarayel - 31 Mayıs 2011, 01:37:34
Arkadaşlar ilk ödememi aldım ödeme kanıtları bölümünden bakabilirsiniz.Sitede indirim var üyelik yükseltme %50 indirimli bu siteyi bir yoklayalım derim. ;) ;) ;)
Oy iki yere de yazmışsın tekrar yazmaya üşendim :)

ikarayel

iki yerede yazdım belki birilerinin dikkatini çeker diye  :D :D :D seninkini çekmiş bile :D :D :D ;) şaka bi yana elisa  haklısın dikkat etmek lazım ama nasreddin hoca demiş ya " ya tutarsa" bizim hesapta o dur işte.

aksamgunesi

ödemeler yenı tarıhlı yok muuuuuuuuu   :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aksamgunesi - 25 Ağustos 2011, 04:13:27
ödemeler yenı tarıhlı yok muuuuuuuuu   :)
Üşenmezsen sayfanın üst kısmının da ss sini gönder aksam gunesi.
Google chrome la falan TR ye çeviriyorsan da iptal et öyle bakalım..
Ben ilk defa öyle birşey gördüm.. tam da google çevirisi gibi zaten. Anlamıyorum google Türkçesinden :)

thewalkingdead

En yeni olanı bu sanırım bunun da bir haftası olmuş  :) bir kaç güne kadar yenisini de koyarım AMA kocaman bir AMA var burada;
Tavsiye etmiyorum siteyi öyle bir ayar çekilmiş ki ne yaparsan yap yatırdıgını kazanıyorsun  :D

thewalkingdead

Buyur kardeşim yenisini de çektim paylaşayım. Ama dediğim gibi sıfıra sıfır admin ayar çekmiş kar bırakmıyor...

aksamgunesi

yatırım yapmayı düsünmuyorum zaten. tıkladıklarımı alırsam ne ala... Yalnız mınımum odeme 1 dolar dıyo benım 1 doları gectı ama odeme vermıyo. bu konuda bilgin varmı?