Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozymozykozy

Alıntı yapılan: znrcn - 18 Temmuz 2017, 11:45:46
Altcoinler bazında mı soruyorsunuz?
Hayır fiyatı tekrar yükseliyor anlamında USD bazında.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

kazims

strat elimizde tutuyoruz bakalım  240k dan satsaydık 100k dan alıp bayağı güzel kazanç elde edecektik

ama düştüğü yere kadar dedik satmadık hala zarardayız.

yatırım tavsiyesi değildir.

ama  tüm coinler için toparlanma olası gibi

1 agustos korkulacak gibi olmayacak gibi.

ama düşüşler çıkışlar olacaktır.

tyriaeum

znrcn

Alıntı yapılan: kazims - 18 Temmuz 2017, 12:07:10
strat elimizde tutuyoruz bakalım  240k dan satsaydık 100k dan alıp bayağı güzel kazanç elde edecektik

ama düştüğü yere kadar dedik satmadık hala zarardayız.

yatırım tavsiyesi değildir.

ama  tüm coinler için toparlanma olası gibi

1 agustos korkulacak gibi olmayacak gibi.

ama düşüşler çıkışlar olacaktır.

@kazım Güzel hareketlendi strat. Umarım bu trendde devam eder.
@tyriaeum ICO olayına girecekseniz çok iyi araştırın. Benim gördüğüm kadarıyla büyük riskleri mevcut. Birincisi birçoğu hackleniyor. Coindash di sanırım ismi bir iki gün önce hacklendi mesala 7 milyon$ uçtu gitti. Bunun gibi birçok hacklenme vakası var. İkincisi birçoğu scam yani ponzi çıkıyor. Üçüncüsü ico eğer borsada değilse  yaptığımız yatırımı geri çekemiyoruz diye biliyorum. Gerçi youbite falan çok rahat eklenebiliyor ıcolar. Deneyimim hiç yok, gördüklerimi aktarmak istedim. Bol kazançlar.

tyriaeum

Alıntı Yap@tyriaeum ICO olayına girecekseniz çok iyi araştırın. Benim gördüğüm kadarıyla büyük riskleri mevcut. Birincisi birçoğu hackleniyor. Coindash di sanırım ismi bir iki gün önce hacklendi mesala 7 milyon$ uçtu gitti. Bunun gibi birçok hacklenme vakası var. İkincisi birçoğu scam yani ponzi çıkıyor. Üçüncüsü ico eğer borsada değilse  yaptığımız yatırımı geri çekemiyoruz diye biliyorum. Gerçi youbite falan çok rahat eklenebiliyor ıcolar. Deneyimim hiç yok, gördüklerimi aktarmak istedim. Bol kazançlar.
Yeni başlayan bir coinin de bir borsada yer alması pek mümkün değil tabi. Başlı başlına risk öyle değil mi? Ama insan "Ya tutarsa?" diyor işte. :)

znrcn

Alıntı yapılan: tyriaeum - 18 Temmuz 2017, 16:01:49
Yeni başlayan bir coinin de bir borsada yer alması pek mümkün değil tabi. Başlı başlına risk öyle değil mi? Ama insan "Ya tutarsa?" diyor işte. :)

Yanlış anlaşıldım galiba. Başlı başına bir risk olarak adlandırmıyorum. Muhakkak gelecekte adından bahsettirecek icolar olacaktır. Anlatmaya çalıştığım iyi araştırılması gerektiği.

tyriaeum

Alıntı yapılan: znrcn - 18 Temmuz 2017, 16:16:05
Yanlış anlaşıldım galiba. Başlı başına bir risk olarak adlandırmıyorum. Muhakkak gelecekte adından bahsettirecek icolar olacaktır. Anlatmaya çalıştığım iyi araştırılması gerektiği.
Hayir hayir ben cok iyi anladim sizi zaten merak etmeyin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

https://etherscan.io/address/0xb3764761e297d6f121e79c32a65829cd1ddb4d32#internaltx

eth düşüşü belli oldu olumsuz etkiledi piyasayı

32 milyon dolarlık etherium çalmışlar hacklenmiş güya

yukarıda adrste var

znrcn

Manipülasyonun kralı dönüyor. İlla süründürecekler. BIP 141 %80'in üstüne çıkıp geri indi.