Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

bu arada poloneixde 1300.12334504   btcsi olan biri var . lendinge girin . 0.1222 le kiraya koymus
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

bu polo her çekimde güvenliğe sokuyor beni..
cekim yaptım yine Awaiting Approval
yollaması 2-3 gün sürüyor böyle olunca..
mail onayı olmadan hesaba girilmiyor hala ne güvenliği anlamıyorum

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Ağustos 2017, 21:59:42
bu polo her çekimde güvenliğe sokuyor beni..
cekim yaptım yine Awaiting Approval
yollaması 2-3 gün sürüyor böyle olunca..
mail onayı olmadan hesaba girilmiyor hala ne güvenliği anlamıyorum

onaylı değil misin

bende hiç sıkıntı yapmadı.

Alıntı yapılan: manjimurai - 01 Ağustos 2017, 21:32:20

Ben saat 7-8 gibi girdim geldi mail . bana geliyor mail . o nasıl oluyor bilmiorum . gelen 3 mailinde göndericisi

Bittrex Mailer <[email protected]>

yok bana gelen giden birşey anlamadım bende

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 01 Ağustos 2017, 22:25:28
onaylı değil misin

bende hiç sıkıntı yapmadı.

yok onaylı degilim..
çekim miktarlarım 0.20 ile 0.30 btc yi aşmıyor o yüzden gerek duymamıştım

caldera

Bittrex, Kraken vb exchangelerde Bitcoin Cash (BCH) satan varmı hiç?
Ben cüzdandan ViaBTC'ye transfer etmeye çalışıyorum. Çözemedim henüz.  ???

manjimurai

Alıntı yapılan: caldera - 01 Ağustos 2017, 23:55:54
Bittrex, Kraken vb exchangelerde Bitcoin Cash (BCH) satan varmı hiç?
Ben cüzdandan ViaBTC'ye transfer etmeye çalışıyorum. Çözemedim henüz.  ???

daha ilk blok yeni cıktı. koin bültene göre blok boyutu 1.92 ymiş . işlem yapmamanı kesinlikle bir kac gün beklemeni öneririm . adamlar şuan bildigin btcyi klonluyor . ne olup ne bitcegi ne gelişcegi hic belli degil . karısık bi seyir hakim . koca zincirde %5 lik bi dilim bile bu kadar panik yapmaya yetti zaten
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

bu bilgi nedir, şimdide yeni bir sürecemi girdik..
1 agustos belası gecti derken

The Bitcoin network has forked as of block 478559.

haluk

Güzel alımlar geldi piyasaya ama ekranlar biraz biraz satışa dönmeye veya beklemeye geçti gibi..Dün panik satışı yapanlara aynı malları iyi bir  + yüzdeyle  tekrar teslimatını yaptık...
  Diğer bir konu borsalar.......Polo ile ilgili ne kadar olumsuz yazı okudunuz bilmiyorum ama diğer borsalar içinde yüzlerce olumsuz paylaşım mevcut,birinin diğerinden farkı yok gibi.Biletlere verilmeyen cevaplar,dondurulan hesaplar,çekim sorunları başlığı altında şikayetler hep aynı....Polo da kendi forumumuz da fazlı sıkıntı yaşayan en azından   ben pek görmedim, kendimde yaşamadım.Yarın ne olacağını kimse bilemez ,polo belki yarın kapanır belki başka bir borsa..Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmaz umarım bizim gibi küçük oyuncular.. ;)

manjimurai

koinimle paribu daha göstermedi bccleri. heralde oturmasını bekliyolar