Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tyriaeum

Altcoinler de yesillendi. Haydi aslanlarim [emoji51]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

manjimurai

878 tl eth , 100 tl birden artti .  Ltc 11 tl artti .d btc 1472 tl birden . Elimdeki cok iyi kar ypti. Insallah dahada artar .d yada bi anda duserde alirz
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kilicaslan3873

arkadaşlar btc 15k olucak inş. bitrex de stop emri nasıl veriliyor biz acemilere bi resimli anlatsanız olmaz mı 3. sayfada bi arkadaş polodaki stop emrini resimli anlatmışta polo kullanamıyorum maaaalesef . bittrex teki stop emrini i şu  acemi (gyk) a resimli anlatın bizahmet

znrcn

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 06 Ağustos 2017, 01:37:31
arkadaşlar btc 15k olucak inş. bitrex de stop emri nasıl veriliyor biz acemilere bi resimli anlatsanız olmaz mı 3. sayfada bi arkadaş polodaki stop emrini resimli anlatmışta polo kullanamıyorum maaaalesef . bittrex teki stop emrini i şu  acemi (gyk) a resimli anlatın bizahmet
@kilicaslan3873
Type "Conditional", "Sell when" ise "Less Than Or Equal To" olmalı.

"Ask" ve "Sell when" kısmına satılmak istenen fiyatın aynısı yazılmalı.

Sırf bu yüzden bittrex kullanmaktan nefret ediyorum. Çok uğraştırıyor.

smbllr424

xbc alım için cok uygun.. 0.03 ve altı seviyelerinde
tekrardan 0.04 üstünü mutlaka görür diye düşünüyorum..

..risk elini taşın altına koyana aittir..

caldera

Bitcoin Cash dibi ne zaman kaçda görür sizce?
Düşük işlem hacmiyle satılıyor 3-4 gündür  ???

chngrlp

Arkadaşlar coinim.comdan btc alıp poloinexten xrp almak istiyorum.poloinexte kimlik doğrulama belge falan istiyormu bide sistem açık mı yapabilirmiyim işlem.sorunluysa başka nereyi ve ne yapmamı önerirsiniz.

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: chngrlp - 06 Ağustos 2017, 23:02:47
Arkadaşlar coinim.comdan btc alıp poloinexten xrp almak istiyorum.poloinexte kimlik doğrulama belge falan istiyormu bide sistem açık mı yapabilirmiyim işlem.sorunluysa başka nereyi ve ne yapmamı önerirsiniz.
belge istiyor polo. belgesiz günlük limik 2bin belgeli 25bin dolar işlem yapabilirsin polo bende choremada operada sorunlu açılıyor hata bazen hiç açılmıyor mozillada açılıyor diğer site demişsin bittrex var oda baya karıl
şık 1 aydır tam anlamıyla bittrexi çözemedim daha polo daha kolay ama limit kısıtlı 2k dolar bittrex de 3 btc limit

chngrlp

Çok yatırım yapmıyacam zaten xrp 0.2$ civarı yatırım amaçlı biraz alma niyetim var. Teşekkürler yanıt için kardeşim.

kazims

şu BCC i hiç sevmemiştim çıkacağı için ama

BCC al sattan bu kadar kazanacağımı tahmin etmezdim.

0.47 btc kazanmışken bir anda 0.39 btc ye düştük ama 2 gündür al sat ile şu anda 0.45 btc yaptım.

o zaman 3.87 BCC vardı  Şimdi 6.87 BCC oldu.

eğer eski fiyatına gelirse 0.3 lere güzel bir kazanç bırakacak

stratta bekle bekle 240k gördü satmadık. şimdide 207k larda

bakalım 300k görecek miyiz. 320k da satıştayım.

artık en sevdiğim BCC oldu.

yatırım tavsiyesi değildir.