Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdar5418

Bu arada poloniex kullanmaya devam eden var mı ? Son zamanlarda yaşanan aksiliklerden dolayı bazıları bittirexe geçmiş. Herkese sizde geçin poloniex iyi gözükmüyor falan diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz.

haluk

Alıntı yapılan: skrylibla - 09 Ağustos 2017, 23:46:33
Bu arada poloniex kullanmaya devam eden var mı ? Son zamanlarda yaşanan aksiliklerden dolayı bazıları bittirexe geçmiş. Herkese sizde geçin poloniex iyi gözükmüyor falan diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler diyelim bunu notlarımız arasına alalım..Alalım da kim ne sorun yaşamış mesela..forumdan başlayalım ... Kim ne sorun yaşamış yakın zamanda ,çekim yapamayan mı var,hesabı dondurulan mı ? En büyük ticaret alanı şu an için polo,söylenene göre  coin piyasasında yapılan işlemin % 60 lık bölümüne sahip..Nerede çokluk orada sorun diyelim...Diğer  borsalar için de  göz alabildiğince şikayetler mevcut  ve hepsi hemen hemen hep aynı konularla ilgili...Ama ısrarla poloda ki   sorunlar ön plan da ..Belki hakikaten ciddi sorunlar vardır da bizim gibi düşük bütçeli oyuncular etkilenmiyordur....
               Bence hiç birinin diğerinden bir farkı yok,hangisinin ne zaman yok olacağını da kimse bilemez..Hem polo hem de   bildiğimiz belli başlı borsalar  umarım uzun süre faaliyetlerine devam eder.Hem forumdan hemde forum dışından hepsinde işlem yapan tanıdığımız kişiler  var... Polo nun ne sağlamlığı ne de sallantıda olduğu yönünde en küçük ne bilgim var ne iddiam.Şahsen kendi hesabım poloda ve  alım -satım platformunun kullanışlı olması,likit durumu gibi nedenlerden de ayrılma gibi bir niyetimde hiç yok...Ne zamana kadar, kendi başıma veya forumdan işlemlerini polo üstünden yaptığını bildiğim kişilerin  olumsuz paylaşımlarına kadar.... ;)

kazims

Alıntı yapılan: haluk - 10 Ağustos 2017, 00:22:32
               Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler diyelim bunu notlarımız arasına alalım..Alalım da kim ne sorun yaşamış mesela..forumdan başlayalım ... Kim ne sorun yaşamış yakın zamanda ,çekim yapamayan mı var,hesabı dondurulan mı ? En büyük ticaret alanı şu an için polo,söylenene göre  coin piyasasında yapılan işlemin % 60 lık bölümüne sahip..Nerede çokluk orada sorun diyelim...Diğer  borsalar için de  göz alabildiğince şikayetler mevcut  ve hepsi hemen hemen hep aynı konularla ilgili...Ama ısrarla poloda ki   sorunlar ön plan da ..Belki hakikaten ciddi sorunlar vardır da bizim gibi düşük bütçeli oyuncular etkilenmiyordur....
               Bence hiç birinin diğerinden bir farkı yok,hangisinin ne zaman yok olacağını da kimse bilemez..Hem polo hem de   bildiğimiz belli başlı borsalar  umarım uzun süre faaliyetlerine devam eder.Hem forumdan hemde forum dışından hepsinde işlem yapan tanıdığımız kişiler  var... Polo nun ne sağlamlığı ne de sallantıda olduğu yönünde en küçük ne bilgim var ne iddiam.Şahsen kendi hesabım poloda ve  alım -satım platformunun kullanışlı olması,likit durumu gibi nedenlerden de ayrılma gibi bir niyetimde hiç yok...Ne zamana kadar, kendi başıma veya forumdan işlemlerini polo üstünden yaptığını bildiğim kişilerin  olumsuz paylaşımlarına kadar.... ;)

aynen bende katılıyorum

ama ben son durumlardan dolayı poloda az bir coin bıraktım

3 exchange sitesine böldüm stratı

şimdi hitbtc deki strat ve btc mi bitrex e taşıdım.

hitbtc de çok fazla bot mevcut. ne istediğimi alabiliyorum ne satabiliyorum istediğim fiyata.

hitbtc tavsiye etmem.

ama denildiği gibi neyin ne olacağı belli değil.

al sat yapmıyacaksanız kendinize ait bir cüzdanda btcleriniz saklayınız.

yatırım tavsiyesi değildir.

Tg382016

Poloniexte sknti olacağını düşünmüyorum.
Hala dünyanın en hacimli ex. sitesi
Coin marketcapdan bakarsanız ona en yakin olan bittrex bile polonun hacminin yarısından biraz fazla.

manjimurai

Alıntı yapılan: Tg382016 - 10 Ağustos 2017, 07:35:24
Poloniexte sknti olacağını düşünmüyorum.
Hala dünyanın en hacimli ex. sitesi
Coin marketcapdan bakarsanız ona en yakin olan bittrex bile polonun hacminin yarısından biraz fazla.

Kanki Hacimmi Kaldı Alllah'ını Seversen , Adamlar 800.000 Den Daha Fazla Btc Hacmi Vardı. Şimdi Baktım İşlemler 42.000 Btc Gösteriyor .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

sonunda patladı be kardeşim 368k sattık tekrar 335k dan geri aldık hem coinimiz fazlalştı hemde 0.5 btc kar bıraktı.

300k ları bekliyoruz heyecanla.

anlamıştır beni takip edenler STRAT

aylardır bekliyoruz

sonunda bir haberle patladı.

bakalım ileri mi geri mi olacak.

kazims

https://www.bitstamp.net/article/new-cost-effective-pricing-and-update-ethereum/

bitstamp a 17 ağustosda eth eklenecekmiş.

bu arada strat 275k dan döndü aşağı verdiler.

satmak yok bekleyeceğiz.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 11 Ağustos 2017, 00:27:11
https://www.bitstamp.net/article/new-cost-effective-pricing-and-update-ethereum/

bitstamp a 17 ağustosda eth eklenecekmiş.

bu arada strat 275k dan döndü aşağı verdiler.

satmak yok bekleyeceğiz.

düşük fiyatlı cok coin var
bende dgb 850 ye cıktıgında vermedim hala bekliyorum..
o gün versem diger coinlerden strat ve xbc ye girseydim zararı coktan çıkarmış hatta katlamıştım..

6181 den alınan belacoin 6530 dan satıldı..