Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

efe2064

iyi akşamlar arkadaşlar
3 gün önce poloniexten bi hesap açtım ama hala doğrulama bekliyorum. coin borsalarında daha yeniyim. ne zaman açılır acaba bilgisi olan var mı? ilginiz için teşekkür ederim. O:-)

smbllr424

Alıntı yapılan: efe2064 - 28 Ağustos 2017, 23:16:16
iyi akşamlar arkadaşlar
3 gün önce poloniexten bi hesap açtım ama hala doğrulama bekliyorum. coin borsalarında daha yeniyim. ne zaman açılır acaba bilgisi olan var mı? ilginiz için teşekkür ederim. O:-)
poloniex yeni üye olanlara nasıl bir dogrulama istiyor,
biz üye olurken herhangi bir dogrulama yoktu

efe2064

Alıntı yapılan: smbllr424 - 28 Ağustos 2017, 23:25:32
poloniex yeni üye olanlara nasıl bir dogrulama istiyor,
biz üye olurken herhangi bir dogrulama yoktu

kimlik doğrulama ve fotoğraf istiyo.

smbllr424

Alıntı yapılan: efe2064 - 28 Ağustos 2017, 23:38:33
kimlik doğrulama ve fotoğraf istiyo.
ben uye oldugumda bu yoktu
ki hala böyle bir dogrulama yapmadım
bi kac gün önce kazims mod söylemişti
gercekmiş demek, kaç günde onaylanır bilgim yok  ???

efe2064

Alıntı yapılan: smbllr424 - 28 Ağustos 2017, 23:43:13
ben uye oldugumda bu yoktu
ki hala böyle bir dogrulama yapmadım
bi kac gün önce kazims mod söylemişti
gercekmiş demek, kaç günde onaylanır bilgim yok  ???
ilgin için teşekkürler sabırla bekliyoruz artık.

BySuat

Eski uyelerinde dogrulama yapmasi gerekiyor mu oyleyse cekiyim icerdekileri simdiden yanmasinlar

Tg382016

Alıntı yapılan: BySuat - 28 Ağustos 2017, 23:57:58
Eski uyelerinde dogrulama yapmasi gerekiyor mu oyleyse cekiyim icerdekileri simdiden yanmasinlar

Sadece yeni üyeler için.

manjimurai

Btc gene dort nala gidio

Anladigim kadariyla yada teorime gore diyeyim . Kuzey korenin japonya uzerinden attigi orta menzilli fuze o bolgede panik yaratmis . Dolar dusmus euro , yen ve altin deger kazandi . Dolarin dusmesi ve riskli gorulmesi bitcoinede yaradi .
Simdi gelelim teorime ; kuzey korenin elindeki varliklarini altina cevirdigi yada elinde yuklu miktarda btc oldugu gorusundeyim . Menzilli fuzeyi japonya uzerinden firlatarak ekonomik ablukaya alinan kuzey kore varliklarini degerlendirme cbasinda.

Bi cok ulkenin yaptigi taktikleri uyguluyor kore  istedigini aliyormu ? - Suan istedigini aliyor . Ancak buna devam etmesi savasi natoya tasiyabilir. Abd sadece kendi gucunu gondererek bi aptallik yapcagini sanmiyorum . Eger catismaya donerse btc kendi dogasi geregi merkezsiz bi para birimi oldugu icin tarafsiz gorulup asiri yatirim albilir . Buda kisa vadede 25.000 tlyi gorme ihtimali demek . Zor degil .  2 psikopattan soz ediyoruz biri trump biri kim yong . 30 yasinda bebeden soz ediyoz
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)