Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: smbllr424 - 18 Ekim 2017, 22:21:08
nasıl selfie ya  :m
daha önceden öyle bi yukleme yapmadıkki şimdikine biz oldugumuzdan emin olsun

bende anlamadim . selfie ve kimlik istior . gönderiyorum. Siz Oldugunuzu Tespit Edemedik Diyip Red Ediyorlar.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 18 Ekim 2017, 22:57:22
bende anlamadim . selfie ve kimlik istior . gönderiyorum. Siz Oldugunuzu Tespit Edemedik Diyip Red Ediyorlar.
bu böyle kalıcı bişeyse o zaman coinbaseyi kökten silmeli..ben her yerede coinbaseyi verdim ne yaparım bilmem :)

brkdmn

Alıntı yapılan: smbllr424 - 18 Ekim 2017, 23:03:12
bu böyle kalıcı bişeyse o zaman coinbaseyi kökten silmeli..ben her yerede coinbaseyi verdim ne yaparım bilmem :)
aynı maduriyet bendede var çevirmeye çalışıyorum artık ama eskiden kayıtlı olan yerler ne yazıkki coinbase hesabımdaki adreslere bağlı  :(

kazims

Oct
19
Sent Bitcoin
Pending
−0.0342131 BTC
−TRY691.96

coinbase dediniz bende bakayım dedim birşey istemedi benden pendingde şu anda

bu arada bu bittrex in coinlerin ne kadar sürede onay aldığını yazan bir yer var mı

smbllr424

@manjimurai ortalıgı ayaga kaldırdın, bişey istemiyomuş..
kac siteden coinbase cüzdanı kaldırdım haberin var mı?  :g

no panic, tehlike gecti  (ok)

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 19 Ekim 2017, 00:18:22
@manjimurai ortalıgı ayaga kaldırdın, bişey istemiyomuş..
kac siteden coinbase cüzdanı kaldırdım haberin var mı?  :g

no panic, tehlike gecti  (ok)

bende çekmeyecektim btcleri banada çektirdin boşuna @manjimurai

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 19 Ekim 2017, 00:45:37
bende çekmeyecektim btcleri banada çektirdin boşuna @manjimurai
doge 18 e kadar düştü, az önce gelen 100k satoshiyle bile doge aldım.. 18 den en kötü bölünmeden hemen sonra 3-4 satoshilik bir artış bekliyorum..çektiklerin bende olsa  :g coktan doge yoluna gitmişti :)

znrcn

Alıntı yapılan: smbllr424 - 19 Ekim 2017, 00:53:47
doge 18 e kadar düştü, az önce gelen 100k satoshiyle bile doge aldım.. 18 den en kötü bölünmeden hemen sonra 3-4 satoshilik bir artış bekliyorum..çektiklerin bende olsa  :g coktan doge yoluna gitmişti :)

Ben de altlardan sadece doge alıyorum 1-2 aydır. Düştükçe alıyorum. Umudumuzu dogeye bağlamışız sonumuz hayır olsun  :DD

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 19 Ekim 2017, 00:08:45
Oct
19
Sent Bitcoin
Pending
−0.0342131 BTC
−TRY691.96

coinbase dediniz bende bakayım dedim birşey istemedi benden pendingde şu anda

bu arada bu bittrex in coinlerin ne kadar sürede onay aldığını yazan bir yer var mı

Baskan meblag kucuk ondan sanirim . Benimki biraz fazla . 0.150 btc resim vs istedi gonderdim . Su maili attilar

Unable to verify your identity + photo
Unfortunately, we were unable to verify your identity. Please try submitting your identity documentation again.
Verify Your Identity
If this is a recurring issue, visit our Support Center for assistance.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)