Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

Dump-pump........Sanırım neredeyse tüm alt coinlerin başına getirilen bir durum...Kimileri sermayesini katlarken büyük bir çoğunlukta sermayesini kediye yüklemiş durumda..
  BCH  bugün poloda    fiyatlarını gördü ve dakikalar içirisinde de  iyi boşaltım oldu..Kimileri  köşe kimileri yine ters köşe...Şu an  poloda  işlem fiyatı  bu şekilde. BCH hakkında neredeyse tüm forum ve haber bültenlerinde  ilginç yorum ve haberler var...Yatırımcıları daha çok oturup kalkacak gibi,bu arada risk alana tatlı kazanç veya büyük zarar içinde  göz kırpıyor.....

manjimurai

Alıntı yapılan: haluk - 12 Kasım 2017, 14:07:58
  Dump-pump........Sanırım neredeyse tüm alt coinlerin başına getirilen bir durum...Kimileri sermayesini katlarken büyük bir çoğunlukta sermayesini kediye yüklemiş durumda..
  BCH  bugün poloda    fiyatlarını gördü ve dakikalar içirisinde de  iyi boşaltım oldu..Kimileri  köşe kimileri yine ters köşe...Şu an  poloda  işlem fiyatı  bu şekilde. BCH hakkında neredeyse tüm forum ve haber bültenlerinde  ilginç yorum ve haberler var...Yatırımcıları daha çok oturup kalkacak gibi,bu arada risk alana tatlı kazanç veya büyük zarar içinde  göz kırpıyor.....

Arkadaslar acilen poloda hesabi olanlar 2 faktoru acsinlar . Bizim arkadasin hesabi hacklenmis 2000 dolarlik etherium ve bazi alt koinleri bardi . Suan giris yapamiyor . Ayni sekilde sifre unuttum maili ve giris icin sorulan mailde gelmiyor haberiniz olsun . Yaz basinda  sitenin acigini bulan bi adam vrdi . Acigi satmisti . Sattigi kisilerde ypmis olabilir . Cok dikktli olun
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 12 Kasım 2017, 17:17:58

Arkadaslar acilen poloda hesabi olanlar 2 faktoru acsinlar . Bizim arkadasin hesabi hacklenmis 2000 dolarlik etherium ve bazi alt koinleri bardi . Suan giris yapamiyor . Ayni sekilde sifre unuttum maili ve giris icin sorulan mailde gelmiyor haberiniz olsun . Yaz basinda  sitenin acigini bulan bi adam vrdi . Acigi satmisti . Sattigi kisilerde ypmis olabilir . Cok dikktli olun
polo her girişte mail yolluyor giriş şifresi olarak, polo dan önce mailin hacklenmesi lazım

BySuat

Alıntı yapılan: smbllr424 - 12 Kasım 2017, 21:08:00
polo her girişte mail yolluyor giriş şifresi olarak, polo dan önce mailin hacklenmesi lazım
Az önce mail yollamadan hesabıma giriş yaptı maille doğrulama aktif olduğu halde siz ginede 2fa yi yapın kafanız rahat olsun.

bileydin

Arkadaşlar bunlar benim fikirlerim katılabilirsiniz veya katılmayabilirsiniz ben şahsım adıma böyle düşünüyorum.Unutmamak gerekiyor ki bu kriptopara piyasasında olmayacak hiçbirşey yoktur.

İstedikleri panik olmanız ve BCH(Bitcoin Cash) tahta oturacak algısı yaratılması ve bu algıya kapılanları BCH bataklığına çekmeleri.
Uzun zaman değil 1 Ay öncesine kadar BTC 4500$ civarlarında BTC topladılar sonra 7500$ civarlarında ellerinden çıkardılar

S2x ile kafaları karıştırıp BCH fiyatını diplere çekip alttan topladılar.Nasıl bir forksa tabi yıllarca bunun üzerinden anlaşmalar yok bilmem neler diye bir sürü hikaye ve son günlerinde iptal diye karar çıkarıyorlar :) Tabi o ara kimsenin gözü BCH görmüyor. Şimdi ise BCH lider olacak havası yaratıp fiyatı daha üstlere çekip ellerindekileri satmak bu adamlar boş adamlar değil ellerinde madenci gücü ve BTC gücü çok yüksek rakamlarda bulunan kişiler bir diğer tabir ile Balinalar dediğimiz. BTG(BTC GOLD) bu sıkıntılı dönemde verilmesi de ayrı bir bilmece dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

1 BTC ile 1 Ay gibi sürede kazançlarının kaba bir hesabını yapalım.  

BTC alış 4500$
BTC satış 7500$
BCH alış 350$
7500/350 = 21,40 BCH
BCH satış 1600$
21,40*1600 = 34240 $

Gözünüzü Toprak Doyursun (prt)

Neutron

KISSADAN HİSSE

Bir Varmış Bir Yokmuş Evvel Zaman İçinde Kalbur Saman İçinde Silikon Vadisi şirketlerinden Draper Fisher Jurvetson'ın kurucusu Tim Draper, dijital para kavramını ilk duyduğunda 2009'da Lizbon'da düzenlenen bir teknoloji konferansındaymış. Draper'ın tanıştıktan kısa bir sonra "aşık olduğu" bu paranın adı, bugün vatandaşlık, ev, araba satın alınabilen Bitcoin'miş.

Business HT'nin haberine göre 2014'te Japon kripto para borsası Mt. Gox'un hacklenmesiyle 40 bin bitcoinini kaybeden Draper, bu skandalın dijital paranın sonunu getireceğinden neredeyse eminmiş. Ancak o dönemde değeri yalnızca yüzde 10 ila 20 düşen Bitcoin, Draper'ın tahminlerinin aksine sıfırlanmamış.

Draper, sermayesini çaldırdıktan birkaç ay sonra, U.S. Marshals Service'in açık artırmasında 30 bin bitcoin aldığında, dijital paranın değeri 600 dolarmış. Bitcoin şimdi 8 bin doları zorlarken, üç yıl önce yaptığı 18 milyon dolarlık yatırım da yüzde bin 83 sıçramanın ardından 213 milyon dolara ulaşmış. Hâliyle Draper da dünyayı kasıp kavuran bu teknolojinin en büyük savunucularından biri olmuş.

Gökten Üç Elma Düşmüş, Biri Bana, Biri Bu Yazıyı Okuyanlara, Diğeri de Dünyadaki Bütün İyi İnsanlara Olsun  (spk)

haluk

Borsa farklı olsa da tedbirli olmak,mail adres şifrelerini ve borsa giriş şifrelerini sağlam tutmak ve korumak önemli..Hesabımın açık olduğu ve aylar önce sadece 1-2 denemelik işlem yaptığım  CEX.IO  dan şimdi gelen bir uyarı mesajı..Hırsızlar durmadan şanslarını deniyor galiba..
[spoiler][/spoiler]

kazims

başka yere yollarken bile maile onay gelmeden yollamıyor

polodakiler bu açığı kapatmış olmalıdır.

amam 2fa da bende ünlem işareti var

2fa yapın diyor

bu arada 2FA yaparken barkod ve keyin resmini çekip bir yerde saklayın ki sonradan tablete telefona birşey olursa o resimden barkodu taratıp tekrar giriş yapabilirsiniz

yoksa 2fa kaybolursa bir daha çok zor bulunur.

ayrıca poloda 2fa ya girince aldığınız resim sonra tekrar alırım 2fa derseniz sonrasında code lar değişiyor

2fa yapacaksanız kesin o zaman resmini alın sonrdan alırsanız aynı code olmayacak. dikkat ediniz.

smbllr424

ben 2fa yaptım ama sanki daha sakıncalı gibi,
hesaba başka girişleri engelleyelim derken kendimiz giremeyebiliriz..

ben tehlikeli buldum, barkoda resmini almadım malesef yalnız 16 karakterli kodu kaydettim umarım sorun olmaz mail daha güvenli geldi bana, hem ip degişmesindeki girişlerde hemde çekimlerde mail atıyor

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 14 Kasım 2017, 21:29:07
başka yere yollarken bile maile onay gelmeden yollamıyor

polodakiler bu açığı kapatmış olmalıdır.

amam 2fa da bende ünlem işareti var

2fa yapın diyor

bu arada 2FA yaparken barkod ve keyin resmini çekip bir yerde saklayın ki sonradan tablete telefona birşey olursa o resimden barkodu taratıp tekrar giriş yapabilirsiniz

yoksa 2fa kaybolursa bir daha çok zor bulunur.

ayrıca poloda 2fa ya girince aldığınız resim sonra tekrar alırım 2fa derseniz sonrasında code lar değişiyor

2fa yapacaksanız kesin o zaman resmini alın sonrdan alırsanız aynı code olmayacak. dikkat ediniz.

Sakincali gordugum 2 site var ztn . Poloneix ve bitfinex . Uyarinca sen bu isi bilmiyorsun diyorlar . Ama facebbok grublarinda umarsizca kapatilip hic donus ypilmayan bittirex hessp sahipleriyle dolu . Polo desen ztn her iki ucu b.klu deynek dedikleri olay . 2fa aktif oldu bi sikinti cikti cozek desek maillere ynit yok . Bitstamp flnmi denesek bilemedim . Bide wallet olarak iconomi var . Btx panel kodu butcore.ccye yazinca yuxzde 2mi ne btx verio . Denenirmi bilemedim .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)