Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

kazims

Bildirimine yönelik bir güncelleme

Bize haber verdiğin için tekrar teşekkür ederiz. Soruşturmamız sonucunda, bu hesabın Twitter Kuralları'nı ihlal ettiğini belirledik:
Poloniex
@poloniexhack

Twitter'daki herkesin deneyimini iyileştirmek için sunduğun yardımı takdir ediyoruz. Taciz içeren davranışları bildirmek hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilirsin.

adamları şikayet etmiştim

adamları uçurmuşlar

eagle55

Alıntı yapılan: manjimurai - 09 Şubat 2018, 14:30:57
http://btcanaliz.com/btc-turk-satildi/

Binance kapalıyken bu haberi gördüğümde bir an panikledim  :)) Btcturk daha da iyi hale gelecektir bu satışla.Altcoin eklemeleri lazım biraz.

UnderWorld

Alıntı yapılan: eagle55 - 09 Şubat 2018, 22:15:59
Binance kapalıyken bu haberi gördüğümde bir an panikledim  :)) Btcturk daha da iyi hale gelecektir bu satışla.Altcoin eklemeleri lazım biraz.

günde 100bin kazanan borsa sanırım bi 40milyona satmıstır hisseleri

manjimurai

Alıntı yapılan: UnderWorld - 09 Şubat 2018, 22:27:39
günde 100bin kazanan borsa sanırım bi 40milyona satmıstır hisseleri

Finansbankda cok ust duzey gorevler almis bir  kisinin almasi cok iyi . Umuyorum en hizli sekilde dash coin ve ripplei eklerler . Ayrica maillere 1.5 ayda cevap vermislerdi duzeltirler :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 09 Şubat 2018, 22:32:49
Finansbankda cok ust duzey gorevler almis bir  kisinin almasi cok iyi . Umuyorum en hizli sekilde dash coin ve ripplei eklerler . Ayrica maillere 1.5 ayda cevap vermislerdi duzeltirler :)
finansbankın bitcoin bakış açısı iyi olabilir o zaman adam hala aktif galiba

yerceylan

sevdayagmu

Alıntı yapılan: yerceylan - 10 Şubat 2018, 03:06:53
Bitgrail hack söylentileri var gitti 22XRB  :'(
n 17 mılyon nano gıtmıs dıolar ama bınance bızde satamazlar onları demıs ama adam bekler 1-2-3 sene sonra satar bı sekılde.gecmıs olsun .onune gelen borsaya guvenmeyın lutfen

yerceylan

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 10 Şubat 2018, 06:02:59
n 17 mılyon nano gıtmıs dıolar ama bınance bızde satamazlar onları demıs ama adam bekler 1-2-3 sene sonra satar bı sekılde.gecmıs olsun .onune gelen borsaya guvenmeyın lutfen
Önümüze gelene güvenmeyelim tamam da bu bitgrail xrb ekibiyle anlaşmalı gibi kurulmuştu zaten :) İlk xrb exchange yapılan borsalardan

SM-J105F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi