Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibt1903

Alıntı yapılan: kazims - 12 Mayıs 2017, 00:06:18
str 1836 iken almadık 2400 gördü.

çok tehlikeli str

borsada işlem görecek diye bir haber çıkardılar galiba chatten onu anladım.

zaten bu chatte yazılanları nasıl takip ediyorlar anlamıyorum.

işlemlerden daha hızlı yazılıyor mesajlar

bu arada 3 gündür desteğe yazdığım cevap gelmedi.

chatte biri mesaj yazdı 1 aydır onaylı olamadım destekten cevap yok diye
Chat e yazıyorum bazen kazims modum burda mısın diye bi denk gelemedik[emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nicotine

Alıntı yapılan: kazims - 12 Mayıs 2017, 00:06:18
str 1836 iken almadık 2400 gördü.

çok tehlikeli str

borsada işlem görecek diye bir haber çıkardılar galiba chatten onu anladım.

zaten bu chatte yazılanları nasıl takip ediyorlar anlamıyorum.

işlemlerden daha hızlı yazılıyor mesajlar

bu arada 3 gündür desteğe yazdığım cevap gelmedi.

chatte biri mesaj yazdı 1 aydır onaylı olamadım destekten cevap yok diye

0.00001535 alıp 2100 e sattım bir miktar :)

kazims

Alıntı yapılan: ibt1903 - 12 Mayıs 2017, 00:15:03
Chat e yazıyorum bazen kazims modum burda mısın diye bi denk gelemedik[emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sürekli ordayım ama mesajları takip etmek imkansız.

birde spam mesajda banlıyorlar hemen chatten.

Alıntı yapılan: nicotine - 12 Mayıs 2017, 00:18:26
0.00001535 alıp 2100 e sattım bir miktar :)

güzel yakalamışın

bende alsaydım 0.5 btc alacaktık gece gece ama çok tehlikede

Sananela

Burst 247 den 0,12 lik aldım hala bekletiyorum. Hedefim haftasonu 700 ü aşması  (hydr) Mitsubishinin XRP ağına katıldığı söyleniyor bu konuda bilgisi olan varmı?

kazims

https://btcmanager.com/russias-largest-online-retailer-reveals-plans-for-bitcoin-adoption/

Rusya'nın en büyük online perakendeci, Ulmart, bitcoin kabul etmeye başlayacak 10 Mayıs'ta ortaya koydu. Ulmart ayrıca e-ticaret konusunda uzmanlaşmış, Rusya'nın en büyük özel olarak düzenlenen İnternet Şirketi.

ferdi03

Alıntı yapılan: kazims - 18 Mart 2017, 13:14:42
Bitcoin iki para birimine bölünebilir

Bitcoin iki para birimine bölünebilir. Bitcoin madencileri, blockchain sisteminin yavaş işlemesi neticesinde ise önemli bir ayrım noktasıyla karşı karşıya kaldılar. Bitcoin Unlimited, bitcoini iki farklı para birimi haline getirebilir.

Son zamanlarda değerinin de yükselmesiyle birlikte belki de dünyanın en popüler dijital para birimi diyebileceğimiz bitcoin için her şey yolunda gidiyor gibi görünse de dijital para birimi kritik bir kararın eşiğinde. Bitcoin işlemlerinin temelinde kullanılan blockchain sistemi güvenli olduğu gerekçesiyle bitcoin madencileri için uzun yıllardır bir vazgeçilmez haline gelmişti ancak son bir yıl içinde bitcoin işlemlerinin artmasıyla birlikte sistemde onay bekleyen işlemlerin sayısı beş kat yükseldi ve bu sıkışıklık da kullanıcıların onaylama işlemlerini hızlandırmak için daha fazla ödeme yapmasına sebep oldu.

Bu sorunun nasıl çözüleceğine ilişkin olarak ise uzun süredir yapılan tartışmaların sonrasında ise bitcoin madencileri ve işlem yapan diğer kişiler şu an ikiye bölünmüş durumda. Dünyanın en büyük bitcoin madencilik kurumu olan Antpool'un kurucusu olarak bilinen Wu Jihan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla beraberinde ise Bitcoin Unlimited sistemine geçeceklerini duyurdu ancak karşı düşüncedeki kişiler bu sistemin tehlikeli olabileceğini ve farklı çözüm önerileri sunulmasını istemekte.

iki para birimi derken veros olayı var bide bilen varmı?

haluk

Bir çoğumuzun işlemlerini yaptığı  poloniex de server sorunu epey sıkıcı olmaya başladı,bir süredir ticaret yapmak neredeyse imkansız..yer yer emir vermek veya iptal etmek  bile sorun..
Muhtemelen işlem yapan tüm arkadaşlar bu durumdan rahatsız...Sohbet bölümünde bir tavsiye okudum ve denedim,ekranım şimdi  neredeyse sorunsuz........gece moduna geçin.

ryumeri

Alıntı yapılan: haluk - 12 Mayıs 2017, 23:27:50
Bir çoğumuzun işlemlerini yaptığı  poloniex de server sorunu epey sıkıcı olmaya başladı,bir süredir ticaret yapmak neredeyse imkansız..yer yer emir vermek veya iptal etmek  bile sorun..
Muhtemelen işlem yapan tüm arkadaşlar bu durumdan rahatsız...Sohbet bölümünde bir tavsiye okudum ve denedim,ekranım şimdi  neredeyse sorunsuz........gece moduna geçin.
Saldırı var her yerde sadece poloya değil
[spoiler][IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170512/e513b68241757cbce9d71bfb9b865aa9.jpg[/img][/spoiler]
[spoiler][IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170512/2e028775f14446bc6c847d61a7bdcea4.jpg[/img][/spoiler]
Birileri bitcoinin farkında

kazims

poloda sistem durdu.

withdraw yaptım hala pending

sıkıntı büyük

bakalım düzelecek mi?