Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tg382016

@kazims modum dogeyi sattınız 85 e fırladı :) bazen boyle durumlar olabiliyor.

manjimurai

Segwiti level atlatmak gibi dusunebilirsin :) coini yada coinleri yapilandirarak bir ust seviyeye yukseltiyorlar. Windows 98in windows 2000 olmasi gibi dusunebilirsin . Segwitle transection sorununu cozmeyi , ve agi genisletmeyi planliyorlar .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

malatyadetay

ARkadaşlar bir sorunum var
poloniex te satma işlemi nasıl yapılıyor
manuel mi otomatik mi
mesela ben xem aldım bunu kar ettiği anda sağ taraftan sell diyorum ana bana yeterli xem yok diyor..
anlamadım ben bu işi yardım edebilecek kimse var mı

manjimurai

Alıntı yapılan: METROPOL - 18 Mayıs 2017, 10:32:34
manuel mi otomatik mi
mesela ben xem aldım bunu kar ettiği anda sağ taraftan sell diyorum ana bana yeterli xem yok diyor..

Var olanin tamamini satamiyorsun . Islem ucreti kesiyor . Şoyle soleyim sana misal 20000 xemin var dimi . Sen sell bolumune 19700 yaz satar .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: METROPOL - 18 Mayıs 2017, 10:32:34
manuel mi otomatik mi

xem miktaırna tıklamanız gerekli hem fiyat yazmalı hem miktar.

sizdeki miktara tıklamalısınız.

fiyata tıkladığınızda o fiyattaki başkasının sattığı miktar olduğu için yeterli değil diyordur.

onun için üstteki sizdeki miktara tıklamalısınız satmak istediğniz fiyattan sonra

kazims

Alıntı yapılan: Tg382016 - 18 Mayıs 2017, 09:25:52
@kazims modum dogeyi sattınız 85 e fırladı :) bazen boyle durumlar olabiliyor.

sorma dedeiğim gibi beni takip ediyorlar en yüksek 94 yazıyor sabaha karşı onuda görmüş olabilir.

neyse dün aldığımız 458 den burst bugün 500 den satıldı. 0.04 btc karımız oldu

bugünlük bununla idare edeceğiz doge düşene kadar

malatyadetay

Alıntı yapılan: kazims - 18 Mayıs 2017, 10:44:47
xem miktaırna tıklamanız gerekli hem fiyat yazmalı hem miktar.

sizdeki miktara tıklamalısınız.

fiyata tıkladığınızda o fiyattaki başkasının sattığı miktar olduğu için yeterli değil diyordur.

onun için üstteki sizdeki miktara tıklamalısınız satmak istediğniz fiyattan sonra
evet çok az bırakıyorum satıyor
bir de meselaa sattığım bir coin hemen btc olarak yansımıyor sanırım onu nasıl btc kısmına aktaracağım
yada otomatik aktarıyor mu?

malatyadetay

Alıntı yapılan: manjimurai - 18 Mayıs 2017, 10:43:29
Var olanin tamamini satamiyorsun . Islem ucreti kesiyor . Şoyle soleyim sana misal 20000 xemin var dimi . Sen sell bolumune 19700 yaz satar .
peki sonradan kalan kırıntılar ne olacak zarar mı onlar..
bir daha yatırman lazım ki aynı coine tekrar çekim olsun
her halukarda küçük bir meblağ kalacak onu çekmeye de izin vermiyor nasıl olacak..

manjimurai

Alıntı yapılan: METROPOL - 18 Mayıs 2017, 10:51:06
peki sonradan kalan kırıntılar ne olacak zarar mı onlar..
bir daha yatırman lazım ki aynı coine tekrar çekim olsun
her halukarda küçük bir meblağ kalacak onu çekmeye de izin vermiyor nasıl olacak..

Kirinti değil açıkcası . 19999 bile yazsan kabul edio gibi bişi .cok fazla yada gözle görülür bi kırıntı değil .

ibt1903

Alıntı yapılan: manjimurai - 18 Mayıs 2017, 11:48:43

Kirinti değil açıkcası . 19999 bile yazsan kabul edio gibi bişi .cok fazla yada gözle görülür bi kırıntı değil .
Herhangi bişey yazmanıza gerek yok orda elinizdeki miktarın tamamı yazıyo zaten şu şekilde;
Atıyorum XEM var elinizde 2000 tane
You have : 2000 xem
Orada direk 2000 sayısının üstüne tıklayın elinizdeki tüm miktarı satış yapacağınız miktara ekler kırıntı fln kalmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi