Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Güzel batıyoruz  (sns)

Ana paraya bakamıyorum ne kadar eridi acaba   ???

halibo

panik yapmayın bu filmi 19 binden 3 bine indirdiklerindede görmüştük, videodada dediğim gibi ayıların 15-20 bin aralığına kadar çekme ihtimali var dibi kimse bilemez(bilenler yatla geziyordur) ama ayıların 4-5 ay sonra dip yaptıktan sonra kuvvetli bir alımla 2 yıl içinde 100 bin doları göreceğini tahmin ediyorum, böyle yatırımlar da sinirlerin çelik gibi olması lazım.

yatırım tavsiyesi değildir 1994 ten bu tarafa borsa-altın-euro-usd deki ayı ve boğaların anlaşarak yaptığı hareketleri iyi bildiğimden kafamca yaptığım bir tahmin yorumdur

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 22 Mayıs 2021, 08:12:02
Adamlar göstere göstere ayıları mı çağırıyor yoksa @kazims  :g Elimiz kolumuz bağlandı. Öngörülerilerin iyidir senin ;)

Ayının dayısı geldi.

manjimurai

Alıntı yapılan: halibo - 23 Mayıs 2021, 18:31:55
panik yapmayın bu filmi 19 binden 3 bine indirdiklerindede görmüştük, videodada dediğim gibi ayıların 15-20 bin aralığına kadar çekme ihtimali var dibi kimse bilemez(bilenler yatla geziyordur) ama ayıların 4-5 ay sonra dip yaptıktan sonra kuvvetli bir alımla 2 yıl içinde 100 doları göreceğini tahmin ediyorum, böyle yatırımlar da sinirlerin çelik gibi olması lazım.

yatırım tavsiyesi değildir 1994 ten bu tarafa borsa-altın-euro-usd deki ayı ve boğaların anlaşarak yaptığı hareketleri iyi bildiğimden kafamca yaptığım bir tahmin yorumdur

+1 veresim geldi  (hp) :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

halibo

100 dolar yazmışım 100 bin demek istedim, yükselişte litecoin ayak uyduramamıştı çok sert düşürüyorlar acaba alım içinmi yapıyorlar

halibo

Alıntı yapılan: manjimurai - 23 Mayıs 2021, 21:40:34
+1 veresim geldi  (hp) :D
41 bine kadar tepki olur açığa verdiklerini geri alırlar orda satıp 30 binde alınabilir,haftasonu kimse yokken vurdular aşağıya bir kaç hafta burlarda fiyatı sindirip tekrar aşağı vurmaya başlarlar, yükselişe başlaması için gördüğü dibi mutlaka tekrar görmesi gerekir, ikili dip çalışması 30 bin dipmidir bilemem ama bence dip 20 binin altında...3 günde olmaz bu haftalar sürebilir

halibo

doge de boğalar sabırsızlıkla bitcoindeki düzeltmenin bitmesini bekliyor

halibo

btc 32 bin dibi tekrar gördü çift diple burdan dönecekmi..... yoksa hislerime göre tahmin ettiğim gibi 15-20 bin doları görüp milleti panikletip mala gireceklermi

manjimurai

En az 20.000 $a Kadar Dusmesi Gerekiyor %50den fazla dustugu zamanlarda oldu . her yarilanmadan sonra olusan klasik dususler :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

yerceylan

Alıntı yapılan: manjimurai - 08 Haziran 2021, 20:13:47
En az 20.000 $a Kadar Dusmesi Gerekiyor %50den fazla dustugu zamanlarda oldu . her yarilanmadan sonra olusan klasik dususler :)

Bence son bir yükseliş yaşayacak sonra 1000 günlük bir ayı mevsimi  :)