Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

8711 satoshiden tekrar bela alındı  (ok)

amac 1 gün önceki gibi yine 10 bin üstü satmak

Tg382016

Bilgi : TL/BTC işlemleriniz yapabileceğiniz btcturk tekrar açılmış , çoğunuz bilirsiniz yıllardır güvenilirligiyle kendini kanıtlamış bir site.Bitcoin almak için tavsiye edilir.

Yatırım tavsiyesi :

Steem biliyorsunuz bazı borsaların desteğiyle güçlü bir pump almıştı.
pump ardından biraz durulması lazımdı 20k volume 2k lara kadar esnedi
şimdi dip fiyata düşdü 47.5-48.5 civarı seyrediyor.

Kısa vadede ( 2 gün içerisinde) takip edilirse güzel kazandıracak . Günlük max min değerleri arasındaki açık çok fazla , sürekli takip ederek al satlarla bundan faydalanabilirsiniz.

nicotine

Şu sıralar BTc deki yükseliş alt coinler üzerinde temkinli ve aşağı yönlü hareketli bir grafik çiziyor bu süreçte uygun bir alt coin bulmak gerçekten zor ve risk faktörü yüksek bence BTc nin biraz olsun stabil olduğu süreçte yatırım yapmak daha mantıklı geliyor

ibt1903

Alıntı yapılan: nicotine - 19 Mayıs 2017, 00:27:04
Şu sıralar BTc deki yükseliş alt coinler üzerinde temkinli ve aşağı yönlü hareketli bir grafik çiziyor bu süreçte uygun bir alt coin bulmak gerçekten zor ve risk faktörü yüksek bence BTc nin biraz olsun stabil olduğu süreçte yatırım yapmak daha mantıklı geliyor
Aynı düşüncedeyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nicotine

Gün içerisinde xem ile ilgili 10.500 barajı bilgisini vermiştim. Öyle gorunuyorki yatırımcılar güvenli bir liman olarak xem i görmüşler su anda 11.200 seviyesinde ve kanaatimce bu artış 12.500 seviyelerini görür gibi ancak BTc deki dalgalı kur a dikkat etmek gerek diye düşünüyorum kısa vadeli al sat işlemlerinde su an itibari ile değerlendirilebilir bir altcoin

ibt1903

Alıntı yapılan: nicotine - 19 Mayıs 2017, 00:55:30
Gün içerisinde xem ile ilgili 10.500 barajı bilgisini vermiştim. Öyle gorunuyorki yatırımcılar güvenli bir liman olarak xem i görmüşler su anda 11.200 seviyesinde ve kanaatimce bu artış 12.500 seviyelerini görür gibi ancak BTc deki dalgalı kur a dikkat etmek gerek diye düşünüyorum kısa vadeli al sat işlemlerinde su an itibari ile değerlendirilebilir bir altcoin
Hocam güzel bilgiler paylaşıyorsunuz devam ederseniz seviniriz.
Haberleri takip edebileceğim bir site öneriniz var mı ? Veya başkasının var mı?

manjimurai

Alıntı yapılan: ibt1903 - 18 Mayıs 2017, 23:25:28
Loan ne işe yarıyor

Belirli Coinlerini Diğer Kullanıcılara Kredi Olarak Veriyor . Bunun Üzerindende Faiz Alıyorsun :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

nicotine

Alıntı yapılan: ibt1903 - 19 Mayıs 2017, 03:17:50
Hocam güzel bilgiler paylaşıyorsunuz devam ederseniz seviniriz.
Haberleri takip edebileceğim bir site öneriniz var mı ? Veya başkasının var mı?

Tesekkur ederim herhangi bir yerden haber filan almıyorum sadece kendi gozlemlerime dayalı konuşuyorum. İnceliyorum alım satıma bakıyorum İslem hacmini inceliyorum. Sonra bende yorum yapıyorum. Mesela bak 2 gündür şunu farkettim. BTc nin yükselmesiyle ortam biraz durulmuş ve altcoinlerde negatif yönlü bir eğilim vardi. Ancak eth ve etc bu duruma göre biraz farklı davrandı 2 altcoinde yükseliş trendini korudu yani bir anlamda BTc ye karşı değer kazandı diyebiliriz. Ama şu konuda bir fikrim yok bu durumun sebebi polo dakika kullanıcıların yatırım aracı olarak eth ve etc yi seçmesi mı yoksa eth den mı kaynaklı bilemedim.

Ebubekir68ki

Merhaba 2 - 3 gün önce hesabıma mail gelmiş btc türk dönüyoruz diye mail bu.

Sayın Kullanıcılarımız,

16 Mayıs 2017 tarihinden itibaren siz değerli kullanıcılarımıza hizmet vermeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.   

Yeni dönemde; BTCTurk mevcut teknik ekip ve altyapısını Türkiye'ye taşıyarak faaliyetlerini sürdürüyor olacak. Parasal işlemlerinizi bankacılık sistemi üzerinden yapabileceğiniz gibi BDDK lisanslı bir e-para ödeme sistemi olan Papara ile de yapabilirsiniz.

BTCTurk 16 Mayıs - 16 Haziran 2017 döneminde yapacağınız alış satış işlemlerinden; Papara ise para yatırma işlemlerinden komisyon almayacaktır.

Bize göstermiş olduğunuz destek ve anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

BTCTurk ekibi

Papara olayı iyi olmuş bence

ibt1903

O halde loan a bulaşmıcaz. Teşekkürler cevaplar için :)
Ripple 18800den almıştım şimdi 16500e düştü sizce bekleyim mi yükselmesini yoksa daha fazla zarar ettirir mi