Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibt1903

Alıntı yapılan: bileydin - 25 Mayıs 2017, 02:17:07
[spoiler][/spoiler]

Total olarak 10 BTC 10 Eşit Coine Bölüp

12 Gün Sonra 19 BTC Olarak Geri Dönüş Sağlamış

Böyle riskleri görünce gaza gelip, benim gibi sizde basmayın paraları yoksa 1 hafta için de benim gibi 1.3 kg verirsiniz   :m

NOT: Bana Ait değildir.

hey maşallah.

5 dk içinde siacoinden 0,005 btc kar edildi.
şu ripple ın verdiği zararı çıkarmak uzun sürecek gibi.

bileydin

Cüzzi miktar da XRP yatırımım var. Ben beklemeyi tercih ediyorum.

Anlık olarak kura bakmamanızı tavsiye ediyorum.(Sağlığınız için)

kazims

en güzeli doge karsız bırakmadı. 0.05 bir kar aldık gecelik.

yarın ola hayır loa diyelim artık

haluk

Alıntı yapılan: haluk - 24 Mayıs 2017, 21:17:15

XRP
           sohbeti bol olunca  1167 adet aldık bakalım....12.401 ve 13.106 aralığı..muhtemelen  12.900 civarı ağırlıklı ortalama....!
          tam  al-sat  oyuncağı olmuş olmuş..işini hakikaten bilene  biçilmez kaftan.....
           Ben daha da bulaşmam sanırım,sırf gerilim..!!!!!!!!!

11.569 dan satış...........kısa günün zararı  0.015 civarı......  XRP  (red) (red)

mehmetbey

Poloniex şu anlarda ışıl ışıl kıpkırmızı

Yetişebilirsem Stellar almayı düşünüyorum

Almak isteyenler 1840 - 1860 aralığında alabilirler.

Neden bu coin?

2 haftadan daha fazla en düşük rakamlarına ulaşmıştır. işlem hacmi en büyük 20 coin arasındadır. Yatırımınızın bir kısmını ayırabilirsiniz.

Satış için %30 a kadar istediğiniz karla ayrılabilirsiniz.

Yani en fazla 2400 rakamlarını bekleyiniz. 

smbllr424

tüm btc ler şuan xrp ve xbc de,

satışlarını yaptıktan sonra btc durulana kadar hiç bir coine girmeyecegim..

ibt1903

Alıntı yapılan: smbllr424 - 25 Mayıs 2017, 13:24:05
tüm btc ler şuan xrp ve xbc de,

satışlarını yaptıktan sonra btc durulana kadar hiç bir coine girmeyecegim..
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Şu anda kazandıran coinler var. Özellikle siacoini tavsiye ederim. Önce bi 5 dakika gözünüzü ayırmadan anlık değeri ile satım isteklerini gözlemleyin karşılaştırın sonra işlem yaparak kazanırsınız. Ben her 5 dakikada bir kazanıyorum bu şekilde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nebu

Konuyla alakası yok ama, Payza'da duran paraları BTC olarak Coinbase'e aktardım Poloniex'e aktarmak üzere. İşlem tamamlanmış görünmesine rağmen ne gelen var ne giden. İşin kötüsü, ne Payza bu durumu açıklayabiliyor ne de Coinbase. Kaybolan para az da değil. Küçük bir şey olsa içim yanmayacak. Yandı gülüm keten helva durumları anlayacağınız. İlk kez böyle bir durumla karşılaştığım için sizleri uyarayım dedim.

TeksasTony

Alıntı yapılan: nebu - 25 Mayıs 2017, 15:12:05
Konuyla alakası yok ama, Payza'da duran paraları BTC olarak Coinbase'e aktardım Poloniex'e aktarmak üzere. İşlem tamamlanmış görünmesine rağmen ne gelen var ne giden. İşin kötüsü, ne Payza bu durumu açıklayabiliyor ne de Coinbase. Kaybolan para az da değil. Küçük bir şey olsa içim yanmayacak. Yandı gülüm keten helva durumları anlayacağınız. İlk kez böyle bir durumla karşılaştığım için sizleri uyarayım dedim.

Btcnin kendisinde sıkıntı var hocam yatırım yaptığım şirketten arkadaşım geçen cuma 50 bin euroluk btc çekimi yaptı şirket çıkışı yaptı fakat hala ne gelen var ne giden. Bende dün poloya 1 btc gönderdim ortalama 1 saat de geçti. Bu ara transfer süreleri  çok uzun. Beklemekten başka çare yok.

nOd

Bekleme konusunda blockchaindende cok sikayetciler.Sanirim sizlerinde soyledigi gibi genel bir sorun var su siralar.