Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bluelabelowl

@illisionist hayırlı olsun hocam   :y :)

Bu arada Bitcoin, altcoin, analiz, fikir paylaşımı üzerine Telegram grubumuz aktiftir.
Gelmek isteyen arkadaşlar için,
Buradan web tarayıcı üzerinden kullanmak için "Telegram Web‑version" seçiyor ya da kullanacağınız PC, Mac, Android vs. için uygulamayı indiriyorsunuz.
Ardından Ad,Soyad,Numara tanımlayıp Gelir Kapısı AltCoin Grubumuza giderek Join Group seçiyorsunuz.
Uygulama Whatsapp benzeri multiplatform desteği olan ücretsiz bir uygulama, tüm cihazlarınızdan senkronize kullanabilirsiniz.

Forum dahilinde ve telegram üzerinden çıkar gözetmeksizin katkı sağlayan herkese de buradan ayrıca teşekkürler, bol kazançlar dilerim.  (spk)

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

manjimurai

Allah Bereket Versin :D Millet Böle Zengin Oluo Demekki :D Biz Cok Sonra Kafamızı Calıstırdık Yeminle
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Oymer007

148 BCN alınabilir diye düşünüyorum 2 güne 165 i görür gibi yüzde 10 kar diyebiliriz.tabi benim görüşlerim

buzz

öncelikle, tüyo verecek biri değilim bu coin işinde
öneri olarak görmeyin bunu
2 gün önce NMC almıştım 75.000 den
atakta şu an
volume 100 lerden 300 lere geldi
şu an ki değeri 86.000
ufak miktar bir yatırım olduğundan satmıyorum
biraz daha görmek istiyorum nereye geleceğini
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

kahraman

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 02 Haziran 2017, 22:41:15
Telegram grubunda gün içinde fikir alışverişi yapıyoruz gelmek isterseniz 1-2 sayfa arkada link var
Selam ustam. Malesef telegram aktivasyon kodu gelmiyor. Katilamiyorum. Whatsapp grubu varmı veya burdan tavsiye verebilirmisiniz

Oymer007

Alıntı yapılan: Oymer007 - 05 Haziran 2017, 02:35:49
148 BCN alınabilir diye düşünüyorum 2 güne 165 i görür gibi yüzde 10 kar diyebiliriz.tabi benim görüşlerim

169 a BCN leri sattım bir gün sürmeden net kar % 10 dan fazla  (spk)

Oymer007

Alıntı yapılan: kahraman - 05 Haziran 2017, 16:59:31
Selam ustam. Malesef telegram aktivasyon kodu gelmiyor. Katilamiyorum. Whatsapp grubu varmı veya burdan tavsiye verebilirmisiniz

numaranızı yazarken +90 507 gibi giriş yapı tekrardan +90 0507 yapmayın bence aktivasyon linkinin gelmemesinin sebebi

ibt1903

Alıntı yapılan: Oymer007 - 05 Haziran 2017, 17:24:52
169 a BCN leri sattım bir gün sürmeden net kar % 10 dan fazla  (spk)
Telegramdaki grubumuzda var mısınız? Eğer katılmadıysanız sizi de bekleriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kahraman

Alıntı yapılan: Oymer007 - 05 Haziran 2017, 17:25:57

numaranızı yazarken +90 507 gibi giriş yapı tekrardan +90 0507 yapmayın bence aktivasyon linkinin gelmemesinin sebebi
Zaten dediginz gibi yaptim fakat olmadi. Simdi cok denediniz daha sonra tekrar deneyin diyor. Bekliyorum. Tavsiyeniz varmi