Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JackDaniels

Alıntı yapılan: ersntas - 10 Ocak 2018, 18:00:50
Büyük çıkışlar var coinlerden 850 milyar dolardı bir haftasına kadar hacim şimdi 690 milyar. bir aya çoğu coin x2 yapacak demedi demeyin :)  xrp fazla şişti zaten 3.7 gördü daha ne :D düzeltme yapılması gerekirdi. 3.50 dan girenler baya bi zaman bekleyecek gibi. benim gözdem herzamanki gibi ltc ama btün herşeyi trxe bağladık ceosununda bi bok yapacağı yok 1000 seviyelerine girerse kaarla çıkarım büyük ihtimal

Trx 740 da suan acaip panik satisi var. Almak icin biraz daha bekliycem 700 altinada dusecegine inaniyorum

ersntas

Alıntı yapılan: JackDaniels - 10 Ocak 2018, 18:14:58
Trx 740 da suan acaip panik satisi var. Almak icin biraz daha bekliycem 700 altinada dusecegine inaniyorum

Ethereum hariç düşmeyen coini söyleyebilirmisin bana :)

İki günlük gördüğüm istatistik Ortalama Rakamdır.

btc 17.500 görüp 14 bine düştü

Ltc 330 görüp 240a düştü.

Xrp 3den 1.80e düştü

Stellar 1 den 0.50 ye düştü

Ada 1.1 dan 70e düştü.

İota çok düşmedi fakat iotadakiler hodl yapıyor. 5 civarında alan çok.

hani diyorlardı üç gün öncesine kadar btc devri bitti yerini xrp alacak diye. Bence ethereumu bile geçemez xrp. 23 nisanda bir günlüğüne çocuklar oturur ya hani koltuğa  aynı hesap.

Bu zamanlar alış zamanları doğru tercih. her zaman kazandırır.

ersntas

Tron Sahte spekilasyon yapıyor diyenler çok var bir o kadarda dip fiyat alım yapın diyende var Bekleyip göreceğiz.

JackDaniels

Tron tam alim zamani bencede alacaksin 15 gun sonra x2 olacagina inaniyorum

ersntas

Alıntı yapılan: JackDaniels - 10 Ocak 2018, 18:29:43

Benimde düşüncem o yönde x2 yapıp çıkmak.

manjimurai

Alıntı yapılan: JackDaniels - 10 Ocak 2018, 17:52:24
Xrp , 1 dolarin altina inecek bu gidisle , eger 1 dolari gorurse 1 btc yi basacagim.  (hp)

xrp için geçenlerde mesajda biraz iştirak ettik @smbllr424 ile . onada sölemiştim. bu koinin ani cikisi cikis degil . Ortada Olmayan yüzbinlerce xrp var . fiyatı bu değil . bu çıkış cok büyük düzeltme yapar diye hakikattende öle oldu. kar satislariyle beraber 2.5 Dolar Ve Üstünde Alanların Ellerine Geri Verdiler Coinleri :) Geçmiş Olsun. Umuyorum Yukaridan Giren Olmamıştır . Şuanda Etheriumu Ayırt Edersek Tüm Coinlerde Bir Speküle Havası Var . Yine Cin Faktörünü Ortaya Koyup Piyasanin Anasını Aglatıyorlar. Beklemekte Yarar Oldugu Kanısındayım . Belki Ufak Tefek Cok Büyük Olmamak Kayidi İle Bitcoin, Litecoin , Etherium Girilebilir .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

yerceylan

Alıntı yapılan: JackDaniels - 10 Ocak 2018, 18:29:43
https://twitter.com/juanbenet/status/950142785373405184

Şöyle birşey dolaşıyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ersntas

Alıntı yapılan: yerceylan - 10 Ocak 2018, 18:45:44
https://twitter.com/juanbenet/status/950142785373405184

Şöyle birşey dolaşıyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende duydum bu haberi Mesela senin elinde elma var benim elimde elma var. bi  tanede alıcı var sen alıcıya elmanı satmak için benim elmamı kötülemezmisin ? buda böyle bir şey olabilir. ve şuanda en büyük 12.ci coini bişeyler olsaydı bu yerlere gelmeden olurdu zaten

yatırım Tavsiyesi değildir.

UnderWorld

Aeron (ARN) ve poe hakkında tahminde bulunmak isteyen  (amp)

JackDaniels

Alıntı yapılan: UnderWorld - 10 Ocak 2018, 19:07:16
Aeron (ARN) ve poe hakkında tahminde bulunmak isteyen  (amp)

Aynen arastiran varsa tahminleri alalim  ($$)