Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

Bir şey merak ediyorum. Burası aktif diye buradan sormak istedim. Forumumuzda borsada kendi alım satım robotunu yazıp çalıştıran var mı?

kazims

https://www.blockchaincenter.net/bitcoin-rainbow-chart/

Yatırım tavsiyesi değildir. Renklere göre bitcoin alım satım bölgelerini vermişler.

kazims

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 04 Nisan 2021, 03:39:41
56500 kırılmasın umalımda. Ne alt kalacak ne üst.

Kalır kalır, sıkıntı yapma. Dikkat ettin mi XRP'deki yükselişe ;)

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 05 Nisan 2021, 09:13:51
Kalır kalır, sıkıntı yapma. Dikkat ettin mi XRP'deki yükselişe ;)

Tehlikeli XRP ne olacağı belli değil. Fun için 13 saat kalmış bir tepe yapabilir gibi gene. Bu sefer satarım bende çıkarsa. İllaki geri dönecektir.

cocoextra

MicroStrategy, yaklaşık 15 milyon dolar değerinde ortalama 59.339$'dan 253 Bitcoin satın aldığını açıkladı.

[spoiler]https://koinbulteni.com/microstrategy-bitcoin-5-nisan-98028.html[/spoiler]

BySuat

Bende hiç fun yok ama henüz ath yapmamış. Temkinli olmanızda fayda görüyorum. Kademeli alış satış candır.

kazims

Alıntı yapılan: BySuat - 05 Nisan 2021, 19:50:47
Bende hiç fun yok ama henüz ath yapmamış. Temkinli olmanızda fayda görüyorum. Kademeli alış satış candır.

60 ile 50 arası alınabilirdi. Kaçırdık. Buralardan alınması tehlikeli olabilir. Binancedeki yarışma bugün bitecek. Satış bile gelebilir bitiminde. YTD

BySuat

Kısa araştırmayla coinin geçmiş verilerine bakarak iyi kazançlar  yakalanabilir bu aralar. BTS dogeden bile ucuzdu bir kaç hafta önce. 5x yapmış şuan. Piyasa genel olarak yükselince geri kalan coinler kısa sürede kendini toparlıyor fıyatını katlıyor. TRX de aynısını yaptı. Uzun süre 100 satoshide dolandıktan sonra kendini 250 satoshiye attı.

kazims

56300 e 1000 btc satış koydular.

Mecbur aşağı kadar saldılar. Birileri birşeyler yapmaya çalışıyor. Elindekileri çıkarayım diye uğraşan mı var yoksa korkutup alttan alayım diyen mi ?

Daha aşağı düşerse 50k ları test edebilir. Ama 1000 btc alınırsa tırmanma başlar. YTD

Tam yazarken çekmişler 1000 btc satışı

Dediğim gibi birileri oyun oynuyor.