Royalty 7 (SCAM)

Başlatan Maverickk, 12 Haziran 2012, 19:32:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Maverickk - 03 Temmuz 2012, 22:08:23
Keşke bütün HYIP ler R7 gibi olsa.Son 2 haftada girdiğim bütün HYIP ler patladı.Royaltyden kazandıklarımın %80-90 arasını ne yazık ki 1 haftada kaybettim.Uzun vadeli HYIP ler daha stable oluyor.Yeni açılan HYIP'e güvenmenin hata olduğunu görmüş olduk.Yalnız hepsinin aynı anda patlaması görülmüş şey değildi o da bize denk geldi.R7'nin batması domino etkisi yarattı resmen...

Geçm,ş olsun maverickk,

Gördüğüm kadarıyla asıl bu işi yapanlar ve bu işi yapanlara sırtlarını dayayarak gidenler/ gitmeye çalışanlar var.
En azından gelen kazançlardan yemişsin, cepten zarar olmamış.
Kötünün iyisi diye bakıp, önümüzdeki maçlara bakacağız ;)

Maverickk

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Temmuz 2012, 22:56:17
Alıntı yapılan: Maverickk - 03 Temmuz 2012, 22:08:23
Keşke bütün HYIP ler R7 gibi olsa.Son 2 haftada girdiğim bütün HYIP ler patladı.Royaltyden kazandıklarımın %80-90 arasını ne yazık ki 1 haftada kaybettim.Uzun vadeli HYIP ler daha stable oluyor.Yeni açılan HYIP'e güvenmenin hata olduğunu görmüş olduk.Yalnız hepsinin aynı anda patlaması görülmüş şey değildi o da bize denk geldi.R7'nin batması domino etkisi yarattı resmen...

Geçm,ş olsun maverickk,

Gördüğüm kadarıyla asıl bu işi yapanlar ve bu işi yapanlara sırtlarını dayayarak gidenler/ gitmeye çalışanlar var.
En azından gelen kazançlardan yemişsin, cepten zarar olmamış.
Kötünün iyisi diye bakıp, önümüzdeki maçlara bakacağız ;)

Valla hocam JSS ye çok feci abandım bakalım:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Maverickk - 03 Temmuz 2012, 23:28:03
Valla hocam JSS ye çok feci abandım bakalım:)

Hayırlı olsun :) da,
Yahu, şunun bir arasını bul :) Abanma hiçbiryere :)
Genel olarak JSS ye bir dönüş var, soranlar çoğaldı :) İcraat yok henüz ama niyetleri bozanlar var :)

Şimdi bazı arkadaşlar bana kızacak ama :) ;
JSS nin forumda çok göze battığı dönemde HYIP ler de birden gözde olmuştu ve yeni girecek arkadaşlara defalarca,
"yapmayın, önce JSS de çevirin, kazançlarınızla dilediğiniz HYIP e girersiniz, cepten yememiş olursunuz, Bu HYIP lerin biri gider diğeri gelir, elinizde para olduğu her an bir HYIP bulabilirsiniz" diye çok dil dökmüştüm ama dinletememiştim :)

Umarım kimsenin kayıda değer bir zararı olmamıştır.

ozzyjen

Arkadaşlar R7 canlanıyormu ne? belki sizede bir umut olur :) gecen istediğim 210 dolar 3 gun gecıkmelı gelmıstı .Bugun de 1 hafta gecıkmelı dıger odemem gelmiş...herhalde ödemeler geçte olsa gelecek gibi..umarım sızlerınkı de gelır.benim daha beklediğim ödemeler de var bakalım onlarda gelecekmi

piyanist

Benim 400$ bekleyen ödemem var.2 hafta oldu gelmedi sana nasıl yollamışlar anlamıyorum.Dispute açıcam ama biri nasıl açıldığını anlatırsa güel olacak.

mehdi1995

Alıntı yapılan: piyanist - 06 Temmuz 2012, 15:18:57
Benim 400$ bekleyen ödemem var.2 hafta oldu gelmedi sana nasıl yollamışlar anlamıyorum.Dispute açıcam ama biri nasıl açıldığını anlatırsa güel olacak.

Bu anlatım belki faydalı olur ;

TeSLacon

bugün uzun bir aradan sonra ödemeyi yapmışlar 21$ bakalım diğer bekleyen ödemeleri ne zaman yapacaklar...

emirsener

Alıntı yapılan: mehdi1995 - 06 Temmuz 2012, 15:22:46
Alıntı yapılan: piyanist - 06 Temmuz 2012, 15:18:57

Bu anlatım belki faydalı olur ;

dışarda aramaya gerek yok arkadaşlar Payza ile ilgili DİSPUTE açma Resimli anlatımı forumumuzda mevcuttur bkz. 

emirsener

arkadaşlar son günlerde içerde biriken parasını alan var mı? Yada Dispute'yi kazananlar var mı?

ozzyjen

Alıntı yapılan: emirsener - 25 Temmuz 2012, 10:31:41
arkadaşlar son günlerde içerde biriken parasını alan var mı? Yada Dispute'yi kazananlar var mı?

ben paraları alamadım içerdeki... ama stp den nasıl disput açılıyor bilmiyorum onun için disput açamıyorum.yada stp'nin böyle bir uygulaması varmı ondan da emin değilim...