Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Online oyunlar konusu  HORTv2.0.15

gsliali30

en iyisi counter strike online oynamak :) onun haricinde eskiden metin2 wolfteam lol legend online farmville pointblank ve daha unuttuğum bir çok oyun :)

Ufuko

Madem hortlamış bari yazayım  :D

Yakın bir zamana kadar World of Tanks oynuyordum. Başlarda oldukça zevkli bir oyundu ama sonrasında tadı kaçtı. Çok fazla tank ve tank grubu eklendi, tank kasmaktan oyun oynayamaz olundu, millet istatistik manyağı oldu, düşük istatistikli oyuncular dışlandı takımlara kabul edilmediler klan savaşlarına alınmadılar vs vs. bende bıraktım ama bilgisayarımda hala yüklüdür.

Çok çok eskiden Silkroad oynardım 120 level döneminde üzerinde 300 liralık item bulunan satsam 400-500 lira edecek olan karakter soyulunca bıraktım. Sonrasında dönem dönem Private denilen serverlarda oynadım ama şuan oynamıyorum.

WarThunder oynamışlığım oldu, oda World of Tanks'ın uçak versiyonu olan World of Warplanes'e rakip olduğu için oynamıştım güzeldi sonra bıraktım.

Counter Strike yazmaya gerek yok zaten oynamayan yoktur.

GunZ The Duel oynadıydım sonra Hack'in önüne geçilemedi bıraktım.

League of Legends'de bayağı oynadım ama oda bi yerden sonra sıktı bıraktım.

Falan filan  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 08 Şubat 2015, 14:48:33
Madem hortlamış bari yazayım  :D

Yakın bir zamana kadar World of Tanks oynuyordum. Başlarda oldukça zevkli bir oyundu ama sonrasında tadı kaçtı. Çok fazla tank ve tank grubu eklendi, tank kasmaktan oyun oynayamaz olundu, millet istatistik manyağı oldu, düşük istatistikli oyuncular dışlandı takımlara kabul edilmediler klan savaşlarına alınmadılar vs vs. bende bıraktım ama bilgisayarımda hala yüklüdür.

Çok çok eskiden Silkroad oynardım 120 level döneminde üzerinde 300 liralık item bulunan satsam 400-500 lira edecek olan karakter soyulunca bıraktım. Sonrasında dönem dönem Private denilen serverlarda oynadım ama şuan oynamıyorum.

WarThunder oynamışlığım oldu, oda World of Tanks'ın uçak versiyonu olan World of Warplanes'e rakip olduğu için oynamıştım güzeldi sonra bıraktım.

Counter Strike yazmaya gerek yok zaten oynamayan yoktur.

GunZ The Duel oynadıydım sonra Hack'in önüne geçilemedi bıraktım.

League of Legends'de bayağı oynadım ama oda bi yerden sonra sıktı bıraktım.

Falan filan  :D

Oyundan fırsat kaldıkça da okula falan gittin heralde :))

Adama bak yaa, hayatının bundan önceki bölümünü oyun başında geçirmiş hee :D

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Şubat 2015, 05:08:51
Oyundan fırsat kaldıkça da okula falan gittin heralde :))

Adama bak yaa, hayatının bundan önceki bölümünü oyun başında geçirmiş hee :D
Valla özellikle Silkroad başıma çok dert açtı diyebilirim :D Lisede devamsızlığın 19 eyalet sınırında gezmesinin sebebi herhalde odur :P

Ama düşüşte o denli hızlı oldu herhalde ki şuanda hiçbir oyunu oynamıyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 09 Şubat 2015, 09:28:50
Valla özellikle Silkroad başıma çok dert açtı diyebilirim :D Lisede devamsızlığın 19 eyalet sınırında gezmesinin sebebi herhalde odur :P

Ama düşüşte o denli hızlı oldu herhalde ki şuanda hiçbir oyunu oynamıyorum.

Bizim forumu buldun ya işte :D Daha ne olsun :D

hakanatik01

Geçen 1-2 hafta önce dönmüştüm ben gene bıraktım :D Arkadaşlar Age of atalım dediler hayde dedim atalım hani şöyle iyi oynarım böyle iyi oynarım derdimde adamlar acımadan bildiğin köylüyle ülke yıkıyorlar yahu,köylüyle ülke yıkan ordusuyla sinrilerimi hoplatır deyip arkama bakmadan kaçtım :PP

Ufuko

World of Tanks'taki ünüm beni rahat bırakmıyor  :PP

Oyuna güncelleme gelince mod arayışına girmişler yine, Ufuko'da Ufuko diye inliyorlar  :D  :P

Ahanda Burada

Ufuko

Ne güzel videolar yapıyorlar yav, insanın tekrar oynayası geliyor  :m  :D

https://www.youtube.com/watch?v=i9YkpnxPqLM

Ufuko

World of Warships Closed Beta'ya seçildim birkaç saattir oynuyorum hoşuma gitti  :D

III. seviye Japon Savaşgemim Kawachi  :m

[spoiler][/spoiler]

Oyun Tanıtımı:

https://www.youtube.com/watch?v=JFwfaM8_Kx8