Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

bilge8408

Sağolun arkadaşlar...

@moonisblack

Paragon 54 WD oynuorum. Mükemmel bir carr yaptım. (200bin üstünde dps var) Monster level 10 da dahil olmak üzere her tür zorluk seviyesini rahatlıkla oynasa da item farm için monster level 7-inferno act 3, paragon level için monster l.-4 ve aynı yerde takılıyorum.. (Key run zamanları haricinde)

Bundan sonra altın satmaya başlayacağım artık...

Bu arada oynayan arkadaşlar için küçük bir tüyo vereyim;
Gem fiyatlarını iyi takip edin.. Çünkü al-satla çok güzel para kazanıyorsunuz. Bir nevi borsa gibi birşey zaten :)

Ama dediğim gibi en çok parayı al-sat yaparak kazandım. Her ne kadar iyi bir carrım olsa da genelde ah'de vakit geçiriyorum :)

Son olarak;
Son patch'le birlikte oyun oldukça zorlaştı.. Yani en güzel eşyaları düşürmek için, yüksek monster level ve parti oyunları yapmanız lazım ve hızlı olmalısınız... vs. vs.

regortaz

Alıntı yapılan: bilge8408 - 03 Aralık 2012, 23:42:04
Ciddi ciddi ayrı bir konu açmayı düşünmeye başladım :)
4. ödeme (58.65 euro);

Hocam şöyle bir şey sorayım şimdi oyunu alıp oynamaya başlasam haftalık 15 saat gibi bir oyun süresiyle kaç günde farm yapabilecek hale gelirim? Item almak için AH kullanmayı pek düşünmüyorum ilk etapta, oyunda düşürdüklerimle ilerlemeye çalışırım muhtemelen.

bilge8408

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Aralık 2012, 09:23:22
Hocam şöyle bir şey sorayım şimdi oyunu alıp oynamaya başlasam haftalık 15 saat gibi bir oyun süresiyle kaç günde farm yapabilecek hale gelirim? Item almak için AH kullanmayı pek düşünmüyorum ilk etapta, oyunda düşürdüklerimle ilerlemeye çalışırım muhtemelen.

Yeni gelen patch'le oyun "görünürde" oldukça kolaylaştı. Yani çok da kendinizi kasmadan ve parti oyunlarıyla 1 haftada çok rahat level 60 olursunuz.
Sorun şurda;
Eskiden en zor seviye olarak inferno vardı ve insanlar bir şekilde ortalama bir karakterle inferno'da götürebiliyordu.Yani, iyi bir karakteri olan oyuncuyla, ortalama bir karakteri olan oyuncu aynı zorluk seviyesinde oynayabildiği için, para edecek eşya düşürme şansları eşitti. Ama "monster level" (yani ileri zorluk seviyeleri) oyun dinamiğine eklenince, güzel eşyalar bu zorluk seviyelerine çekildi. İnferno da kolaylaştırıldığı için herkes oynayabilmeye başladı (inferno, monster level 0). Herkese eskiye oranla daha fazla legendary, set eşyaları düşmeye başladı ama asıl  para edecek eşyaları bulmak için insanları  ileri zorluk seviyelerinde oynatmaya zorladılar. Tabi doğal olarak bu zorluk seviyelerinde oynamak için insanlar daha fazla ah'ye yöneldi.

Sonuç olarak piyasada çok fazla eşya var ama kaliteleri düşük. Çünkü herkes oyunun "sözde" en zor seviyesinde oynayabiliyor artık..

Bu anlamda, siz yerde bulduklarınızla rahatlıkla inferno oynarsınız. Ama ileri zorluk seviyeleri (kaliteli eşya bulmak) için ah'ye mecbursunuz. Tavsiyem, eğer para kazanmak için oynamayı düşünüyorsanız, oynaması en kolay (ileri zorluk seviyelerinde) karakteri seçin ki bu da barbar veya monk oluyor.. Maalesef ben oyunun en zor karakterlerinden birini seçtiğim için, eşya bulma konusunda oldukça sıkıntı çekmiştim :/

regortaz

Alıntı yapılan: bilge8408 - 04 Aralık 2012, 11:11:46
Yeni gelen patch'le oyun "görünürde" oldukça kolaylaştı. Yani çok da kendinizi kasmadan ve parti oyunlarıyla 1 haftada çok rahat level 60 olursunuz.
Sorun şurda;
Eskiden en zor seviye olarak inferno vardı ve insanlar bir şekilde ortalama bir karakterle inferno'da götürebiliyordu.Yani, iyi bir karakteri olan oyuncuyla, ortalama bir karakteri olan oyuncu aynı zorluk seviyesinde oynayabildiği için, para edecek eşya düşürme şansları eşitti. Ama "monster level" (yani ileri zorluk seviyeleri) oyun dinamiğine eklenince, güzel eşyalar bu zorluk seviyelerine çekildi. İnferno da kolaylaştırıldığı için herkes oynayabilmeye başladı (inferno, monster level 0). Herkese eskiye oranla daha fazla legendary, set eşyaları düşmeye başladı ama asıl  para edecek eşyaları bulmak için insanları  ileri zorluk seviyelerinde oynatmaya zorladılar. Tabi doğal olarak bu zorluk seviyelerinde oynamak için insanlar daha fazla ah'ye yöneldi.

Sonuç olarak piyasada çok fazla eşya var ama kaliteleri düşük. Çünkü herkes oyunun "sözde" en zor seviyesinde oynayabiliyor artık..

Bu anlamda, siz yerde bulduklarınızla rahatlıkla inferno oynarsınız. Ama ileri zorluk seviyeleri (kaliteli eşya bulmak) için ah'ye mecbursunuz. Tavsiyem, eğer para kazanmak için oynamayı düşünüyorsanız, oynaması en kolay (ileri zorluk seviyelerinde) karakteri seçin ki bu da barbar veya monk oluyor.. Maalesef ben oyunun en zor karakterlerinden birini seçtiğim için, eşya bulma konusunda oldukça sıkıntı çekmiştim :/

Benim de planım zaten OP bir karakterle oynamak, DPS=para bu oyunda :) Bugün D&R'ın internet sitesinde gezindim yine D3'ü almak için hatta bir kaç kez sepete ekleyip çıkarttım ama bir türlü siparişi onaylama butonuna gitmiyor elim :D İşin ucunda para da olsa oyundan çabuk sıkılmaktan korkuyorum, 100 liraya oyun alıp kenara koymak da Steam'den %75 indirimle 5-10 dolara oyun alıp kenara koymaya benzemez :D Belki bir expansion falan çıkar yakında, gameplay biraz daha eğlenceli hale gelirse alabilirim umarım :) Oyunun demosunu oynamasam kesin almıştım şimdiye o demo o kadar sıkıcı geldi ki bana kendimi ikna edemiyorum almak için :D

bilge8408

Alıntı yapılan: regortaz - 06 Aralık 2012, 17:49:42
Benim de planım zaten OP bir karakterle oynamak, DPS=para bu oyunda :) Bugün D&R'ın internet sitesinde gezindim yine D3'ü almak için hatta bir kaç kez sepete ekleyip çıkarttım ama bir türlü siparişi onaylama butonuna gitmiyor elim :D İşin ucunda para da olsa oyundan çabuk sıkılmaktan korkuyorum, 100 liraya oyun alıp kenara koymak da Steam'den %75 indirimle 5-10 dolara oyun alıp kenara koymaya benzemez :D Belki bir expansion falan çıkar yakında, gameplay biraz daha eğlenceli hale gelirse alabilirim umarım :) Oyunun demosunu oynamasam kesin almıştım şimdiye o demo o kadar sıkıcı geldi ki bana kendimi ikna edemiyorum almak için :D

Sadece oyun olarak düşünürseniz almayın bence. Ama oyun+para  kazanma olarak düşünürseniz alın... Sonuçta oyun kendi türü ve adı için hayal kırıklığı uğratsa da "blizzard" faktörü her zaman olacaktır. Bu da seneler+geniş bir oyuncu kitlesi demek ki o da şu durumda "para kazanma ihtimali" oluyor.

Bir de bu tarz oyunların en büyük sıkıntısı, oynarken çok keyifli ama inanılmaz zaman alıcı olması ve o kadar vakit ayırdıktan sonra, sıkılırsanız inanılmaz anlamsızlaşıyor. İşte bu açıdan diablo şu anki sistemiyle en doğru seçim...

tolgacan86

Browserdan oynana strateji oyunlarını seven varsa tavsiye edebileceğim bir oyun var,
www.klanlar.org

bende yeni başladım oyuna bizim arkadaşlar klan kurmuşlar ismi, mangal :g e bensiz mangal mı olur dedim bende girdim :) gelmek isteyen olursa mangal partisine bekleriz :P

http://www.klanlar.org/1657035-tr16.html?ref=player_invite_linkrl

ne işe yaradığını henüz tam bilmemekle birlikte ref linkte var oyunda vereyim bari istyen olursa :)

Şunu belirteyim bu oyundan para kazanılmıyor, sadece oyun oynamak istiyorsanız deneyin :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 12 Aralık 2012, 02:13:01
Browserdan oynana strateji oyunlarını seven varsa tavsiye edebileceğim bir oyun var,
www.klanlar.org

bende yeni başladım oyuna bizim arkadaşlar klan kurmuşlar ismi, mangal :g e bensiz mangal mı olur dedim bende girdim :) gelmek isteyen olursa mangal partisine bekleriz :P

http://www.klanlar.org/1657035-tr16.html?ref=player_invite_linkrl

ne işe yaradığını henüz tam bilmemekle birlikte ref linkte var oyunda vereyim bari istyen olursa :)

Şunu belirteyim bu oyundan para kazanılmıyor, sadece oyun oynamak istiyorsanız deneyin :)

görüntilere şöyle bir baktım, age of empires tarzı birşey gibi duruyor ?
Nedir konu ? ???

avni59

bi ara 13-15 kişi oynuyorduk sonra bıraktım size kolay gelsin hocam bol bol sefere çıkın :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Aralık 2012, 02:17:14
görüntilere şöyle bir baktım, age of empires tarzı birşey gibi duruyor ?
Nedir konu ? ???

hocam bende aynen ona benzettim ekran görüntülerini o yüzden oyuna girdim zaten :) age of diyince akan sular durur benim için :) bu oyunada kayıt yapalı daha 2 saat felan oldu henüz oyunu tam anlamıyla çözmüş değilim... başta tutorial tarzı görevler veriyor ya oyunu tanıtmak amaçlı onları yapıyorum şimdilik.. Klasik browser oyunlarından hikayeside, köyünü kur geliştir, ordu topla savaş daha fazla ganimet daha hızlı gelişim.. ittifak savaşları falan :)